Moda

2 Stradivarius torbe podsjećaju na Hermès Birkin, ali boje su im prave ljetne!

Znamo da brojni high street brendovi redovno kopiraju luksuzne brendove i predstavljaju veoma slične komade, ali mislimo da smo otkrili jedan od najboljih komada do sada. Naime, u novoj Stradivarius kolekciji uočili smo fora torbu koja na prvu možda izgleda kao svaka platnena, ljetna torba, ali ipak je  mnogo više od toga. Naime, ova torba nas je oblikom, detaljima i sveukupnim izgledom veoma podsjetila na Hermès Birkin torbu.

Foto: Instagram @laillimirza | Autor: Instagram @laillimirza Instagram @laillimirza Foto: Instagram @laillimirza

Riječ je o Stradivarius torbi u modelu City torba. Stradivarius torba dolazi u jednakom kvadratastom obliku kao i Birkin torba. Znači da je velika i ima dovoljno mjesta za sve što nam je potrebno, a to je i bio cilj iza nastanka Birkin torbe. Ovdje su i ručke i dvije trakice koje se spajaju na sredini i zaključavaju - ultimativni detalj koji imaju Birkin torbe. Stradivarius modeli torbi imaju nešto duže ručke( s obzirom na to da su na Birkin ručke malene te kroz manji model u 25 veličini teško prođe ruka). Umjesto lokota po kojem je birkinica poznata, ova Stradivarius torba ima kopčicu, ali sličnost je velika.

Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu

Stradivarius torbe imaju jedan detalj koji Birkin torbe nemaju, a riječ je o dugom remenu uz pomoć kojeg se torbu može nositi preko ramena. Stradivarius torba dolazi u dvije boje - u bijeloj boji s crvenim detaljima (ručke i trakice te remen) i u crno bijeloj boji (torba je cijela u crno-bijelim prugicama, a ručke i detalji su u crnoj boji.

Cijena Stradivarius torbi je odlična, torbe koštaju 25,99 eura. Dok Birkin modeli kreću s cijenom od voše od 8 tisuća eura, i svejedno ih je veoma teško kupiti. Mislimo da je ovo jedan od najboljih komada koji je inspiraciju pronašao u skupom modelu.

Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, torba u Birkin stilu Možda vas zanima Pidžama trend sve je jači, a Stradivarius ima odličan izbor hlača na pruge Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @tamara

Komentari 0