Moda

15 komada do 150 kuna: evo što smo ulovile na međusezonskim sniženjima!

Obrojavamo zadnje dane ljeta, ali to ne znači i kraj sniženjima. Dućani imaju super ponudu i velike popuste, a mi smo odabrale ono najbolje...

Ljetna sniženja već su iza nas, ali to nije kraj popustima u dućanima high street brendova. U tijeku su međusezonska sniženja, što znači da su na popustu komadi iz nove kolekcije. Neke od njih priželjkivale smo vidjeti još na ljetnim sniženjima, a, čini se, da se čekanje isplatilo jer ih možemo ugrabiti jeftinije za 30 do 50 posto.

Možda vas zanima Veliki uspon traper suknje: najbolji komadi do 150 kuna Rubrika Moda Moda

Ono što nas je iznenadilo svakako je prilično veliki izbor, odnosno snižena ponuda, a mi smo izdvojile najbolje komade do 150 kuna:

Hlače/traperice/suknje

Jesen ne možemo zamisliti prvenstveno bez dobrog para traperica. Odlična vijest je što Zara ima trendi modele po cijeni od 100 kuna. Bershka, s druge strane, nudi veliki izbog širokih hlača koje su odlične za večernji izlazak, ali i neku svečaniju prigodu, dok u Mangu možeš pronaći popularne traper suknje po povoljnim cijenama. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (125,90 kn), Mango (129,90 kn), Zara (99,90 kn)

Haljine/košulje

Trenutačno dućani nemaju veliki izbor haljina na sniženju, ali uspije se pronaći pokoji fensi model. Za razliku od haljina, izbor košulja, majica i topova prilično je velik i raznolik, a najvažnije od svega - cijene su i više nego pristupačne! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (119,90 kn), Mango (79,90 kn), Bershka (83,90 kn)

Jakne/sakoi

Naravno, kako preživjeti jesen bez jakne i sakoa?! Baš nikako! Pull&Bear ima u ponudu odlične snižene sakoe, dok Bershka i Zara imaju genijalne jakne i to po cijenama do 150 kuna. Nikako ne možemo sakriti oduševljenje!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (99,90 kn), Bershka (124,90 kn), Zara (149,90 kn)

Cipele/tenisice

Dobar par obuće treba nam u svako godišnje doba pa tako i u jesen, a posebice ako je riječ o dobrom sniženom paru obuće! Ne kažu se bezveze da se žene mogu zaljubiti samo u cipele na prvi pogled jer mi se se u ova sva tri modela zaljubile istoga trena. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (118,90 kn), Pull&Bear (99,90 kn), Mango (129,90 kn)

Možda vas zanima Zara torba iz nove kolekcije košta samo 80 kuna, a nije samo ona na sniženju... Rubrika Moda Moda

Torbe/ruksaci

I, naravano, posljednje, ali ne i najmanje važne - torbe! Ni jedan outfit nije potpun bez dobre torbe. Ili ruksaka ako je riječ o casual kombinaciji. Na sniženju su torbe različitih modela, veličina, boja i uzoraka, a na tebi je samo da si odabereš onu koja ti najbolje odgovara. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (99,90 kn), Pull&Bear (99,90 kn), Mango (129,90 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0