Moda

15 genijalnih suknji koje možeš uloviti na sniženju za manje od 100 kuna!

  • Popusti su u punom jeku i sjajan je trenutak da svom ormaru dodaš neku fora ljetnu suknju
  • Od traper minica za plažu do suknji s kojima možeš složiti poslovni look, sve su tui
  • Osobito su nam se svidjele satenske slip suknje, a ima i zanimljivih modela od tvida. Najbolje: cijene im ne prelaze 100 kuna!

Uz haljine, suknje su najpoželjniji ljetni komad kojeg odijevamo u raznim prilikama - volimo ih nositi na štikle, ali i na udobne tenisice. High-street trgovine vrve svakojakim modelima, bojama, materijalima i zato smo još jednom pronjuškali aktualne popuste i izvukli odlične suknje čije cijene ne prelaze 100 kuna.

Možda vas zanima Tip-top cijelo ljetovanje: Treba ti samo ovih 10 modnih komada, a mi znamo gdje ih možeš naći Rubrika Moda Moda

Satenske suknje

Slip satenske suknje zapravo su nasljednice slip haljina iz 90-ih godina, a popularnost im je porasla još prošlog ljeta. Uz debele pulovere trendseterice su ih nosile i zimi, a u proljeće i ljeto pulovere samo zamijenile majicama s kratkim rukavima i košuljama. Izrazito su elegantne pa se daju sjajno iskombinirati s cipelama na petu, a za svakodnevnu udobnost odlično pristaju i na popularne modele tenisica. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: sve STRADIVARIUS (69,90 kn, 79,90 kn, 69,90 kn)

Suknje s uzorkom

U ormaru nije naodmet imati i jednu suknju s uzorkom koja će ti dobro doći na dane kada nemaš previše inspiracije što odjenuti. Uz njih ne trebaš previše razmišljati - dovoljno je da dodaš običan bijeli T-shirt ili topić u boji. Na stopala možeš nataknuti ravne natikače ili sandale na petu i spremna si za posao ili špicu!

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: BERSHKA (79,90 kn), BERSHKA (79,90), ZARA (29,90 kn)

Možda vas zanima Traper haljine preplavile su dućane: zašto su tako dobar odabir za proljetne dane? Rubrika Moda Moda

Karirane suknje

S obzirom da karirani uzorak već godinama ne izlazi iz mode i dolazi na svim odjevnim predmetima (sjećaš li se kariranih štikli Melanije Trump?), što kažeš da svoj ormar nadopuniš jednom takvom suknjom? Možeš birati između različitih dužina i modela, a nama se osobito sviđaju oni midi dužine na kopčanje. Idealne su za poslovni stajling, ali i za romantični izlazak u grad.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO (99,90 kn), STRADIVARIUS (39,90 kn), MANGO (99,90 kn)

Suknje od tvida

Iako se čini kako je tvid rezerviran za hladnije dane, mnoge su trendseterice dokazale upravo suprotno - ovaj je materijal nosiv i ljeti i zimi. Ljeti uz prozračne bluze i topiće, otvorene sandale ili natikače, a zimi uz guste najlonke i tople pulovere. S obzirom da su popusti u punom jeku, mislimo da je sada pravo vrijeme za kupnju jedne ovake suknje. Što misliš?

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: sve ZARA (sve 79,90 kn)

Možda vas zanima Mango ima popust od 50 posto na ljetnu kolekciju! Odabrali smo naše favorite do 200 kuna Rubrika Moda Moda

Mini traper suknje

Mini suknje od trapera su klasik i nećeš pogriješiti odlučiš li se za jednu takvu. Iako nisu najprikladnije za poslovni outfit ili predavanje na fakultetu, idealne su za slobodno vrijeme i izlaske. Tvoje preplanule noge će sjajno doći do izražaja u jednoj ovakvoj minici, a na tebi je samo da odabereš boju i model. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: STRADIVARIUS (79,90 kn), ZARA (obje 79,90 kn)

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aaaja

    Sniženja 😍