Moda

12 novogodišnjih lookova za sve cure koje ne vole haljine

Nisi fan haljina? Ne brini, to što ulazimo u blagdansku sezonu nikako ne znači da si zakinuta za genijalne outfite - štoviše, pronašli smo odlične komade koji su nas oduševili!

Ako imaš averziju prema tipičnim ženskim haljinicama, koje su najčešće modni odabir u ovo blagdansko party doba, možda ti se biranje sljedećeg outfita čini malo ispraznim, zar ne? Pa, na kraju krajeva, i nemaš baš puno opcija osim haljine, zar ne? Krivo!

Bez brige, pronašli smo savršene alternative haljinama. Ove sezone, svaki svoj večernji outfit možeš učiniti još zanimljivijim i modernijim tako da zamijeniš uobičajenu haljinu savršenim večernjim hlačama, kombinezonom, fora topom ili jaknom. Bilo da odabereš popularne šljokice ili pak baršunastu verziju hlača - ovi komadi osigurat će ti jedno, bit ćeš glavni fokus na svakoj zabavi!

 | Autor: miss7 miss7 Zara (299 kuna), Bershka (189 kuna), H&M (369 kuna)

Hlače su definitivno broj jedan, ako želiš preskočiti haljinu. Super stvar je to što čak i hlače sa šljokicama možeš nositi u dnevnim varijantama, a ovisno o majici ili topu možeš ih učiniti totalno svečanima ili totalno cool. Ove su godine posebno popularne hlače zvonolikih nogavica, one sa resicama i naravno - Zarine sa bočnom trakom koje su sve trendseterice zavoljele ove sezone.

Možda vas zanima Zarina best-selling bluza dobila je trendi varijantu - i već je postala broj jedan! Rubrika Moda Moda

Ako si pak želiš još više olakšati s odabirom outfita, predlažemo da baciš oko na kombinezone! Kompletan outfit u jednom komadu? To volimo! Ponovno vladaju šljokice, resice i baršun, a pronašli smo genijalne kombinezone i u dugim, ali i u kratkim varijantama. 

 | Autor: miss7 miss7 Alduk (2.800 kuna), Self-Portrait (3.175 kuna), Zara (399 kuna)

Nemoj misliti da smo zaboravili na ultra popularno i apsolutno prekrasno žensko odijelo! Najbolji način kako zamijeniti haljinu upravo je - odijelom. Totalno seksi i moderno do maksimuma. 

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (blejzer, 299 kuna i hlače, 149 kuna), Mango (blejzer, 699 kuna i hlače, 449 kuna), Zara (blejzer, 400 kuna i hlače, 229 kuna)

Možda vas zanima Severina, Franka, Olja... domaće trendseterice obožavaju ovaj kaput Rubrika Moda Moda

Predlažemo da ispod sakoa odjeneš jedan zabavni bodi ili šljokasti top koji će odijelo pretvoriti u look za kojim će se na sljedećem partiju SVI okrenuti!

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (189 kuna), Zara (229 kuna), H&M (185 kuna)

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0