Moda

10 modnih komada koji nemaju veze s mozgom

Ili barem s logikom... Sviđali se oni nama ili ne, neki trendovi zapravo nemaju smisla i poprilično su beskorisni

Postoje trendovi koji nam se sviđaju. Postoje trendovi koji nam se ne sviđaju. I onda postoje trendovi koji nemaju baš nikakvog smisla i ne razumijemo njihovu poantu postojanja. Neki od njih su i trenutno veliki hit u modnoj industriji, cure ih nemilice nose kad god i gdje god stignu, a mi se svaki sljedeći put pitamo - zašto? U nastavku otkrivamo kojih 10 (trendi) komada nam zaista nisu jasni. 

Prozirni ruksak

Prozirni plastični ruksak trenutno se čak nalazi i u Zarinoj jesenskoj kolekciji, a nama baš nije jasna poanta prozirne torbe. Kad se u obzir uzme činjenica da otkrivanjem cijelog sadržaja svoje torbe zasigurno privlačiš sve lopove u gradu, moramo priznati da mu je funkcionalnost stvarno na nuli. 

 | Autor: Zara Zara Ruksak od vinila, 299 kuna

Čizme s otvorenim prstima

Nosiš čizme, ali one imaju otvorene prste. Zbog...? Ako već nosimo čizme, onda se valjda podrazumijeva da smo u hladnijoj sezoni i nema razloga da od njih napravimo sandale. Ali nećeš vjerovati koliko su ovakvi modeli zapravo popularni!

 | Autor: ASOS ASOS Public Desire, 299 kuna

Prsluk

Ista stvar kao i kod čizama otvorenih prstiju, nije nam jasna (ne)funkcionalnost ovog komada. Tehnički, nosiš jaknu bez rukava. Budimo realni možeš i bez njega...

 | Autor: miss7 miss7 Mango (249 kuna) i H&M (300 kuna)

Dolčevita bez rukava

Malo jača varijanta prsluka. Valjda ne postoji topliji komad od dolčevite, ali u ovoj varijanti ona nema rukave. Možda ona i estetski izgleda lijepo, ali zanima nas - gdje i kada nosiš ovaj komad?

 | Autor: miss7 miss7 Zara (149 kuna) i River Island (145 kuna)

Možda vas zanima Tražiš savršenu midi haljinu s printom? Mi smo ih pronašli 15 Rubrika Moda Moda

Krznene natikače

Krzno na nogama bi možda i imalo smisla da se nalazi na bilo kojem drugom komadu osim na sandalama ili još gore, na natikačama. Funkcija krzna na nogama je nepostojeća, a ovaj trendi komad već sljedeće godine mogao bi biti jedan od onih za koje ćemo se pitati: "tko je ikada mislio da je ovo dobra ideja?"

 | Autor: miss7 miss7 H&M (100 kuna) i ASOS (200 kuna)

Nakit za tijelo

Nakit za tijelo najčešće viđamo ljeti uz bikini, a i tada ne razumijemo njegovu ulogu. Smeta dok plivaš, smeta dok se sunčaš. Pa čak smeta i dok si na after-beach partyju jer će apsolutno svi oko tebe zapinjati o tvoj dugi lančić preko tijela...

 | Autor: ASOS ASOS 150 kuna

Izrezani bikini

Da previše ne filozofiramo, ovo je komad koji nikad nije ni imao smisla. A još manje smisla imaju tragovi od sunčanja preko trbuha...

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (280 kuna) i H&M (155 kuna)

Prozirne plastične čizme

Hoćeš čuti jednu jako smiješnu stvar? Već nakon 15-tak minuta u plastičnim čizmama se skupi kondenzirana voda i stvori maglicu na plastici... Znamo da su ovo Kardashianke konstantno nosile, ali svejedno su besmislene.

 | Autor: miss7 miss7 Public Desire visoke (225 kuna) i niske čizme (340 kuna)

Možda vas zanima Nećeš vjerovati što smo sve pronašle u Mango outletu za manje od 200 kuna! Rubrika Moda Moda

Kompletno poderane traperice

Ne, ovo nisu one traperice s prorezom tu i tamo. Ovo su one traperice, poderane uzduž i poprijeko. Osim što nemaju smisla, još su i neprivlačne...

 | Autor: ASOS ASOS Signature 8 (240 kuna) i Diesel (615 kuna)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0