Moda

Nećeš vjerovati što smo sve pronašle u Mango outletu za manje od 200 kuna!

Haljine, hlače, suknje, cipele, torbe i još puno više od toga skriva su u ovom jedinom pravom high-street outletu!

Snižene krpice iz Mango outleta izgledaju nam bolje nego ikad! Svi već znaju kako je outlet ovog španjolskog high-street giganta prepun super ulova. Ako još nisi čula za Mango Outlet, pripremi se na revolucionarno otkriće jer u ovoj online trgovini možeš uloviti genijalne komade snižene i do 70%. Mi smo danas odlučili potražiti sve skrivene dragulje i to do 200 kuna!

U potrazi si za jaknom? Ovo je shopping meka koja će te uskoro oduševiti jer u outletu postoji na stotine genijalnih kaputa, jakni i balonera po super sniženim cijenama. S budžetom od 200 kuna uspjele smo pronaći prave statement traper komade, ali i kožne modele idealne za jesenske dane. Iako, kad vidiš ponudu, čini nam se da ipak nećeš moći odoljeti krznenim kaputićima koji se skrivaju na Mangovim virtualnim policama...

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet S lijeva na desno: 179 kuna, 119 kuna, 179 kuna

U Mango outletu pronašli smo ogromnu ponudu genijalnih haljinica, različitih jesenskih boja, materijala i krojeva!  Ove komade možeš nositi odmah, a super je što se mogu isfurati slojevito pa su nosivi u svim sezonama. Ove su haljine idealne za sve cure koje traže najjednostavniji način kako prebaciti look iz dnevnog u večernji, a najbolje od svega: ni jedna ne košta više od 200 kuna!

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet S lijeva na desno: 129 kuna, 179 kuna, 129 kuna, 129 kuna

Bez brige, pronašli smo ulove i za sve obožavateljice hlača! Ovaj karirani model savršen je za visoke čizme, dok smo ove super klasične trapezice pronašli za samo 119 kuna. 

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet S lijeva na desno: 149 kuna, 119 kuna

Ista stvar vrijedi i za suknje u koje smo se zaljubile! Za sto kuna možeš uhvatiti super fora mini, midi ili maksi model koji može fenomenalno stajati na guste crne najlonke i tvoje omiljene gležnjače!

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet S lijeva na desno: 149 kuna, 179 kuna, 149 kuna, 129 kuna

Mango je poznat po genijalnim torbicama, a cijene ovih komada su nas blago šokirale. Torbice na lancu već od 79 kuna?! Wow. Ovi predivni modeli dolaze u jako puno boja i veličina, a mi smo odabrali samo neke iz velike ponude outleta. 

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet S lijeva na desno: 119 kuna, 79 kuna

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0