Moda 13. prosinca 2018.

10 H&M komada do 149 kuna idealnih za blaganska druženja!

PR/WhatsApp.

Nikad dosta šljokica, čipke i crvene boje, posebno u ovo praznično vrijeme kada želimo zablistati. H&M nas je razveselio svojom blagdanskom kolekcijom s vrlo povoljnim komadima

U ovo blagdansko vrijeme kada se posebno potrudimo zablistati, omiljeni high street lanac nije zakazao. H&M je lansirao novu blagdansku kolekciju u kojoj smo izdvojili čak 10 komada po cijeni od 149 kuna. Radi se o doista divnim komadima odjeće u koje se isplati investirati.

Crvena midi haljina je idealan saveznik za afterwork druženja. Sitni print leoparda na crvenoj podlozi i raskošni rukavi u stilu 80-ih čine ovu haljinu savršenim komadom odjeće.

 | Autor: H&M H&M Crvena midi haljina, 149 kn

Volimo i crvenu u mini verziji. Omiljeni kroj 60-ih, shift haljina, simbolizira ljubav tijekom cijele godine. Mali detalj koji čini razliku je crvena ležerna mašna oko vrata.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Crvena haljina s mašnom, 149 kn

Crna čipkana haljina seksipilan je komad koji zadovoljava funkciju male crne haljine, a dolčevita ovratnik idealna zimska forma. Za dan funkcionira u kombinaciji s tamnim grilonkama i debelom vestom, a za večer uz prozirne najlonke i vrtoglave štikle!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Crna čipkana haljina, 149 kn

Kombinezon je uvijek dobrodošao komad u garderobi. Ovaj H&M-ov bez rukava i midi dužine se sjajno slaže sa zimskom garderobom. Ispod je uska dolčevita neke žive boje obavezna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Crni culottes kombinezon

Možda vas zanima... Ako ideš na iole svečaniji doček, mali podsjetnik: Zara ima najljepše party cipele Rubrika Moda Moda

Nećeš pogriješiti ako odabereš kombinaciju plisirane suknje pastelne boje i crne uske dolčevite. Tako jednostavna, a tako damska kombinacija.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Crna dolčevita, 149 kn

Crne hlače visokog struka uvijek su dobrodošle u zimskoj garderobi. Kombiniraj ih uz ravne gležnjače i blejzer za dan, a uz špic salonke i svjetlucavi top za večer.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Crne hlače visokog struka, 149 kn

Možda ovakav svjetlucavi top?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Svjetlucavi top, 149 kn

Ili možda bluzu kratkih rukava?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Svjetlucava bluza, 149 kn

Možda vas zanima... 5 savršenih crvenih ruževa do 50 kn - jer počinju partyji Rubrika Beauty Beauty

Nećeš pogriješiti niti ako odabereš bluzu s točkicama...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Crna bluza s točkicama, 149 kn

...te za kraj dodaš malo luksuznog nakita. Ovaj komplet naušnica i ogrlice nam se jako sviđa!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Set nakita, 149 kn

Komentari 0