Beauty

5 savršenih crvenih ruževa do 50 kn - jer počinju partyji

Nema toga što crveni ruž ne može popraviti, od najdosadnijeg dnevnog looka, do točke na "i" svečanog večernjeg make upa

Crvena boja je vječna, bilo na odjeći, bilo kao modni dodatak, a posebno kao ukras na licu. Ta boja strasti čini nas privlačnijima, daje nam dozu samopouzdanja, a u istom trenu podigne cjelokupni dojam. Nije ni čudo da su brojna istraživanja pokazala da će muškarci prije zamijetiti ženu našminkanu crvenim ružem, nego ženu koja je istaknula oči. Broj jedan crveni ruž po mnogima je i dalje MAC-ov Ruby Woo, no to ne znači da ne postoje i povoljnije varijante crvenih ruževa kojima dajemo zeleno svjetlo. Odabrali smo 5 crvenih ruževa do 50 kuna koji su provjereno dobri!

1. Make Up Revolution Rose Gold, 44.99 kn 

Već samo pakiranje ovog ruža naznačuje da se radi o doista hvalevrijednom proizvodu. Kolekcija Revolutionovih ruževa Rose Gold već je neko vrijeme jedna od nabolje razrađenih formula na tržištu. Formula je kremasta, a usput je ovo nijansa koja stoji baš svim tipovima kože. Ako još nisi odlučila što pokloniti mami, prijateljici ili dragoj kolegici s posla, ovaj ruž je prilično dobar odabir!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

2. Essence Mat Unredsistible, 19 kn

Boja Unredsistible vrlo je intenzivna, Ovaj ruž kremaste teksture vrlo se lagano nanosi, ne ostavlja grudice, daje lijepu boju, s primjesom ružičaste. Daje mat završetak zbog kojeg se jako dugo zadržava na usnama. Savjet za nanošenje - s jednim slojem Essenceova crvenog ruža ćeš dobiti dobru bazu, dok ćeš s dva sloja dobiti pravi glam look.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

3. Lovely Creamy Color, 22.99 kn

Ovo je vrlo kremasti ruž koji se lako nanosi. Ima intenzivnu boju s primjesom narančaste, dakle stoji ženama toplog podtona kože. Iako se na prvu tako ne čini, zbog vrlo nježne kremaste teksture, Lovely je dugotrajan ruž koji se i nakon višesatnog nošenja ne treba popravljati. Idealan je za dan jer ima laganiju formulu, gotovo poput balzama za usne. Nećeš imati osjećaj da nosiš tešku šminku na usnama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

4.  NYX Extra Creamy Electra, 39 kn

Ruž nijanse Electra prilično puno govori o njemu samome - radi se o nijansi koja svaki ten učini blještavijim. Ova NYX-ova uspješnica jako se lagano nanosi, što joj i samo ime govori. Extra Creamy djeluje kao dvostruka formula - pri nanošenju je jako kremast proizvod, njegujućeg osjećaja na usnama, dok se već nakon nekoliko sekundi lijepo upije i dobije mat sjaj.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

5. Wet'N'Wild Megalast, 39 kn

Jedan od najboljih ruževa nižeg cjenovnog ranga. Već u startu je ovo vrlo suhi ruž koji se teže nanosi, no ne ostavlja osjećaj težine na usnama. Boja je na prvi pogled crvena, no ovaj ruž tek nakon dva sloja dobije efekt intenzivne crvene boje. Nakon prvog sloja je vrlo bazičan, poput dnevnog ruža u boji mesa. I veliki plus - ruž se ne topi nakon konzumacije masnije hrane!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0