Moda

Ako ideš na iole svečaniji doček, mali podsjetnik: Zara ima najljepše party cipele

Nije tajna da uvijek želimo pokupovati pola Zare i da s nestrpljenjem iščekujemo nove komade koji nam baš trebaju. Ovog puta su nas oduševile sandale koje nam baš trebaju za sezonu partyja koja stiže

Iako meteorolozi najavljuju da će (napokon) stići te grozne hladnoće, ne možemo ostati ravnodušne na novu Zarinu kolekciju sandala. Pomalo smo se i zasitile čizama koje gledamo u ponudi po dućanima od kraja ljeta, pa da razbijemo monotoniju odlučile smo izabrati najbolje party cipele (čitaj sandale) koje su predstavljene. Kao što si već i imala prilike čitati, ustaljena modna pravila više ne vrijede pa ćeš tako preživjeti i nošenje sandala na čarape... 

U klasičnim zimskim bojama kao što su bordo, tamno zelena i ostale zasjat ćeš na svakom događanju ili pak u večernjem izlasku. Ovi modeli cipela inspirirani su 90-ima, te i one cure koje ne vole visoku petu mogu pronaći nešto za sebe. 

 | Autor: miss7/Zara miss7/Zara S lijeva na desno: 449,90kn, 449,90kn, 349,90kn

Sandale četvrtastog oblika i mala peta jako nas podsjećaju na devedesete godine prošlog stoljeća. Kao što smo mogle i očekivati, ovaj do prije nekoliko godina grozan retro stil, sad je opet jedan od najpopularnijih. 

 | Autor: miss7/Zara miss7/Zara S lijeva na desno: 349,90kn, 399,90kn, 349,90kn

Sandale sa srebrnim detaljima uvijek su u modi. Malo metalik sjaja može podići cjelokupni stajling i staviti te na mjesto party kraljice.

 | Autor: miss7/Zara miss7/Zara S lijeva na desno: 499, 90 kn, 349,90 kn, 349, 90 kn

Kao i sa srebrnim detaljima na sandalama tako je i sa zlatnim. Ako nisi ljubiteljica srebra, ova imitacija zlata će ti možda odgovarati. Odmak od klasike i malo sjaja idealna su kombinacija za sve zimske partije koji dolaze, a ovakve cipele možeš nositi cijele godine.

 | Autor: miss7/Zara miss7/Zara

Možda vas zanima Kako nositi oksfordice: kombinirale smo ih u tri stajlinga Rubrika Moda Moda

Sandale u boji su uvijek dobar i uočljiv modni dodtak. Ovog puta Zara nas je stvarno oduševila svojom ponudom i ne znamo koje nam se više sviđaju. Iako su predstavljene kao zimska kolekcija, ove predivne sandale možeš, naravno, nositi cijele godine.

 | Autor: miss7/Zara miss7/Zara S lijeva na desno:

Photo: miss7/Zara

Komentari 0