Love&Sex

Znaš li što se događa s tvojim grudima ako se dugo ne seksaš?

  • U posljednje vrijeme primjećuješ neke promjene na svojim grudima?
  • Onda baci pogled na kalendar – i kad si posljednji puta spavala s muškarcem
  • Seks, odnosno apstinencija, ponekad mogu djelovati na izgled tvojih grudi

Naime, ako duže vrijeme apstiniraš od seksa, upravo ta apstinencija može biti uzrok tim promjenama. Nevjerojatno, ali istinito: seks može pozitivno djelovati na izgled tvojih grudi – a kako djeluje apstinencija, otkrij u nastavku teksta… 

Nema seksa? Evo što se događa s tvojim grudima 

Ruku na srce, ponekad ima faza kad nismo toliko seksualno aktivne. Možda je to vrijeme dok traje mjesečnica, trenutačno nemaš ljubavnika ili se vatra u vezi ugasila. Međutim, sada postoji jedan dobar razlog da probudiš svoj seksualni život – tvoje grudi će ti zahvaliti. 

Deset znakova koji otkrivaju da si za muškarca samo opcija i da te koristi za podizanje svog ega Možda vas zanima Deset znakova koji otkrivaju da si za muškarca samo opcija i da te koristi za podizanje svog ega Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. Pozdrav, superosjetljive bradavice 

Ako se nitko duže vremena nije bavio tvojim grudima, reagirat će uglavnom s preosjetljivošću. Tada i grudnjak ili majica mogu biti neugodne i „grube“ za bradavice – čak mogu izazvati neugodne reakcije. 

2. Zbogom čvrstoći 

Grudi su mnogim muškarcima za vrijeme predigre ili ljubavnog čina u prvom planu. Grudi se maze, masiraju ili lickaju. Osim što je to sjajan osjećaj, ubrzava krvotok. A upravo to pomaže grudima da ostanu čvrste. 

Zaboravi seks u stilu pornića: muškarci se zapravo tijekom seksa najviše pale na...

 

3. Tvoje grudi postaju manje

Tako je: jedna moguća posljedica seksualne apstinencije doista su manje grudi. Razlog je jednak kao i kod čvrstoće. Ako nisu redovito prokrvljene, onda se fine žilice krvnih sudova mogu čak i blokirati. 

Možda vas zanima Ovo je perverzni kraljevski stolac za seks, a još nitko nije shvatio kako se točno koristi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    trebaju sesexati svaki dan
  • Avatar romeo

    romeo

    Zato dame alat u ruke i deriiii ga dok ga ne potrošiš.
  • branko

    Zato braćo pimega sve do dana belogaaaa