Love&Sex
Deset znakova koji otkrivaju da si za muškarca samo opcija i da te koristi za podizanje svog ega

Deset znakova koji otkrivaju da si za muškarca samo opcija i da te koristi za podizanje svog ega

  • Iako si mislila da se stvarno sviđaš muškarcu, što učiniti kad shvatiš da nije iskren?
  • Drugim riječima, ako te samo koristi za podizanje svog ega?
  • Ako primjetiš ovih deset znakova, znaj da tvoj muškarac nema nikakve ozbiljne namjere i da ne teži ulasku u vezu

Postoji nekoliko znakova da je muškarac s tobom samo kako bi sebi podigao vrijednost, a ne zato što mu se sviđaš kao osoba. Ako želiš pronaći pravu ljubav, moraš biti sigurna da si upoznata s tim signalima koje muškarci koriste za podizanje ega, prije nego što potroše tvoje vrijeme. Pa, krenimo kako znati da je tvoj muškarac obični ego triper? Evo znakova upozorenja da te samo iskorištava, a koje donosi YourTango.

Zvuči poznato? Ovo je 5 razloga zašto je inteligentnim ljudima najteže pronaći ljubav

Mate Rimac romantičnom gestom dirnuo pratitelje: 'Mate, ona vrijedi milijun Nevera' Možda vas zanima Mate Rimac objavio fotografiju na kojoj ističe što mu je najvažnije u životu: 'Ona vrijedi milijun Nevera!' Rubrika Stars Stars

1. Šalje "Dobro jutro!" i "Laku noć!" poruke - i to je to

Ovaj tip neprestano šalje najslađe poruke kako bi te dočekale kad se probudiš ujutro i želeći ti slatke snove noću. Misliš da je tako lijepo što on misli na tebe i daje ti to do znanja. Međutim, ako u vašoj komunikaciji nema ništa konkretno, to je trag da on samo želi pojačati svoj ego. Velike su šanse da dvaput dnevno pošalje poruke ženama kako bi ih držao zagrijanima i u rezervi, a osjećao se jako dobro u sebi.

Tako se osjeća poželjnim sa svim ženama na dnevnom popisu za slanje poruka. Ne budi jedna od mnogih koji se motaju nadajući se da će biti nešto od njega. Ako slanje poruka nakon nekoliko dana ne postane dublje, prestani reagirati ili ga blokiraj. Inače, ovaj čovjek će ti samo potrošiti vrijeme.

2. Izlijevi ljubavi... telefonom

Neki muškarci žude za ženskom pažnjom, ali ne žele odgovornost istinske veze. Pa kako se snalaze? Jednostavnije je nego što možda misliš. Muškarci poput ovog pronalaze žene koje imaju toplo srce i puno suosjećanja te su spremne slušati njegove nevolje i umiriti mu um. Mnoge slobodne žene spremne su muškarcu pružiti ovakvu vrstu emocionalne podrške misleći: "Moram ga stvarno voljeti ako je voljan podijeliti sa mnom tako osobne stvari." Nažalost, on se pokušava osjećati bolje time što mu pružaš podršku i nije zainteresiran da zapravo izlazite zajedno.

Postoje muškarci koji su mjesecima zvali i povjeravali se, gradeći snažnu emocionalnu vezu, a žene se vezale i osjećale kao da imaju stvarnu vezu, čak i ako nikad nisu išli na spojeve ili se sreli licem u lice. Međutim, ako se ne viđate, sve ti treba biti jasno! Dakle, iako bi na ovaj način mogla zadovoljiti emocionalnu potrebu, to nema veze s istinskom ljubavlju. Nemoj da te zavara čovjek koji samo voli razgovarati telefonom.

Damir Kedžo otkrio kako mu je obožavateljica tri dana kampirala pred stanom, no unatoč tome još mu nitko nije osvojio srce Možda vas zanima Damir Kedžo priznao da mu je obožavateljica tri dana kampirala pred stanom te je otkrio je li konačno zaljubljen Rubrika Stars Stars

3. Šalje gomilu zabavnih i duhovitih poruka. Onda ništa. Onda još! Onda ništa

Zakačiš se za frajera koji šalje najzanimljivije tekstove. I odjednom samo nestane. Danima kasnije opet šalje... pa ispari. Komunikacija je puna zabave, ali i dalje je nedosljedna. Uvijek si sretna kada vidiš njegovu poruku, a ponekad čak govori i da ćete se upoznati uživo. Šteta što se ti datumi ne ostvaruju. No, njegova nedosljednost treba ti biti znak da nije ozbiljan u vezi s upoznavanjem. Muškarac koji traži vezu želi te osobno vidjeti kako bi saznao više o tebi. Neka te ne zavara angažirani "vječni pošiljalac poruka" koji nikad ne poduzme sljedeći korak da te pozove na spoj.

4. Samo te povremeno zove van

Izašli ste i imala si najnevjerojatniji prvi spoj. Slao je poruke prije i nakon susreta. Znaš da je i on uživao u spoju kao i ti. Ali, ne zove te ponovno nekoliko tjedana. Tada nakon nekog vremena šalje poruku i poziva te na drugi spoj, koji je jednako sjajan kao i prvi. Misliš da napokon negdje stižeš s tim tipom. Ali on opet učini svoj nestajući čin i ne pojavi se opet nekoliko tjedana. Što se događa? 

Ovo je tip muškarca koji izlazi s više žena. Bilo mu je dobro s tobom, ali onda prelazi na ostale. Upoznavanje više žena hrani njegov ego i omogućuje mu da se osjeća popularno i traženo. Nevolja je u tome što te ovaj momak ostavlja da želiš još. No, pazi to je samo znak emocionalno nezrelog muškarca koji se više bavi svojim egom i hrani ga time s koliko lijepih žena može istodobno izlaziti. Kreni dalje i pronađi tipa koji je spreman za vezu.

 | Autor: shutterstock shutterstock No, pazi to je samo znak emocionalno nezrelog muškarca koji se više bavi svojim egom i hrani ga time s koliko lijepih žena može istodobno izlaziti.

5. Stalno se pojavljuje u tvom životu, a zatim nestaje iz njega, čineći da se osjećaš nestabilno i nesigurno

Kad vidiš muškarca koji je nedosljedan, malo ga ima, malo ga nema, to je siguran pokazatelj da izlaziš s muškarcem koji vjerojatno želi hraniti svoj ego. Nalazi se s tobom jer se osjeća sjajno u tvojoj prisutnosti. Osjeća se snažno, moćno ili muževno kad si ti u blizini. Šteta je što se ne može nositi s bliskošću ili ima neki drugi problem s emocionalnom dostupnošću zbog kojeg se povlači.

Što snažne, alfa žene, moraju znati o ljubavi prema alfa muškarcu. Ima li ta veza budućnost?

Njegovo nestalno ponašanje neće se naglo popraviti. To je jasan signal koji daje do znanja da nije sposoban za dugotrajnu, trajnu ljubav koju želiš. Pusti ovog tipa. Budi jaka i potraži muškarca koji je spreman za ljubavnu vezu kakvu ti želiš.Šteta je što se ne može nositi s bliskošću ili ima neki drugi problem s emocionalnom dostupnošću zbog kojeg se povlači. Njegovo nestalno ponašanje neće se naglo popraviti.

6. Odbija te upoznati sa svojim prijateljima

U svakom slučaju, prijatelji muškarca s kojim se viđaš trebali bi barem znati da postojiš. Dakle, ako mu se sviđaš, vjerojatno nije uspio prešutjeti prijateljima o tebi, a poziva li te na zajednička druženja, to je znak da je zainteresiran za daljnju vezu. 

Možda vas zanima Zvonimir Boban ponovno ljubi! Otkrivamo ti tko je 33-godišnja odabranica njegova srca Rubrika Stars Stars

7. Vidiš kako druge djevojke koketiraju s njim na društvenim mrežama

Komentiraju li slučajne djevojke "kako si zgodan" "jedva čekam da te vidim" na njegovim fotkama? Ako je tako, to bi mogao biti znak da za njega nisi jedina.

8. Ne pokazuje interes ni za tebe ni za tvoj život

Zna li u kojem si gradu odrasla ili čime se baviš? Ili još gore, jesi li mu rekla, a on je potpuno zaboravio? Nezanimanje za tvoj život jedan je od jasnih znakova upozorenja da mu nije stalo da te stvarno upozna. Ne hrani njegov ego. 

9. Ne zove kad kaže da hoće

Da se prema tebi odnosi s poštovanjem, ne bi sjedila kod kuće, čekajući, vrteći palčevima, pitajući se: "Viđa li se sa mnom samo radi svog ega?" Vjeruj svojoj intuiciji i poštuj svoje standarde. 

10. Nije prebolio bivšu

Ne pate svi dečki za bivšima. Ali ako je upravo prekinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom, mogla bi mu ti biti samo za liječenje rana. Želiš znati kako prestati biti hrana za ego u ovom kontekstu? Daj mu malo vremena da sam preboli kraj veze. Predloži da idete polako i prvo se upoznate kao prijatelji. Ako se iskreno zanima za tebe, to što stvari idu polako mu neće predstavljati problem. Ali ako sljedeći dan čuješ kako izlazi s još nekim vjerojatno te samo koristi za podizanje ega. Sjeti se da muškarci ponekad koketiraju kako bi osnažili svoj ego.

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana221

    Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga kontaktirati direktno na -E-mail- drapata4@gmail.com, Također možete poslati Whatsapp/viber na ... prikaži još!
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!