Love&Sex
Što snažne, alfa žene, moraju znati o ljubavi prema alfa muškarcu

Što snažne, alfa žene, moraju znati o ljubavi prema alfa muškarcu. Ima li ta veza budućnost?

  • Mogu li dvije alfe dobro funkcionirati u vezi?
  • Pa, kad alfa muškarac upozna alfa ženu, početna privlačnost je čarolija
  • Naime, tada se ne mogu se zasititi jedno drugoga… A kasnije?

Alfa muškarci vole alfa žene - zapravo, jedni drugima su jedini pravi životni partneri. Mentalno su u skladu jedni s drugima. Emocionalno ...OK. Tjelesno... izvan ljestvice!

Ipak, čak i kad im sve to ide, muškarci alfe obično se ne vjenčaju s alfa ženama.

Evo 3 razloga zašto se dvije alfe u vezi (osobito alfa muškarci) na svoj način nađu na putu ka cjeloživotnoj ljubavi…

1. Alfe žele voditi.

Najveći izazov s kojim se suočavaju veze alfa/alfa jest odlučiti tko će voditi. Za alfa muškarca na ovo pitanje može biti samo jedan odgovor - a odgovor je: on.

Ako se želiš prepirati oko toga tko donosi bolje odluke, naći ćeš se u gubitničkoj raspravi. Alfa muškarci jednostavno neće slijediti tvoje vodstvo, točka.

Svaka žena treba u životu ovih 5 tipova muškaraca da bi bila potpuno zadovoljna

Alfa žene cijelo vrijeme govore: „To je u redu. Želim snažnog muškarca.“ Misle ozbiljno kad to izgovore - sve dok joj on ne kaže  što treba učiniti „ispravno“. Tada odjednom imamo problem...

via GIPHY

2. Voli te, ali nikada te neće voljeti više nego što voli sebe.

Drugi te muškarci mogu postaviti na uzvišeni pijedestal visoko iznad sebe. Alfa muškarci će te voljeti, ali nikad više nego što vole sebe.

Ako ih pokušaš nadmašiti mentalno, tjelesno ili emocionalno, naći ćeš muškarca koji se ne želi tako igrati. Alfa muškarac je individualiziran i aktualiziran - baš kao i ti.

Neće biti igara za igranje.

Koji broj seksualnih partnera te čini privlačnom za vezu Možda vas zanima Istraživanje tvrdi: ovaj broj seksualnih partnera čini te privlačnom za vezu u očima partnera Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. To je prirodni čin.

U prirodi, kad se dvije alfe sretnu, bore se za dominaciju. U vezi između alfa muškarca i žene alfa, najčešće borilište je mentalno.
Alfe svih spolova izuzetno su inteligentne, što znači da alfa muškarci imaju isti problem kao i ti. Znaju što žele i spremni su učiniti sve da to i dobiju.

Mentalni argumenti postaju iscrpljujući za sve. Alfa muškarci često biraju manje složenu ženu jednostavno zato da bi se mogli fokusirati  na ono što rade u svijetu – bez da se moraju natjecati ili nadmudriti ili nadvladati vlastitog partnera.

Mogu li alfa muškarci i alfa žene biti zajedno? Apsolutno! 

Odabiru li alfa muškarci dugoročno alfa žene? Ne.

Kao što smo napisali na početku, postoji samo jedan mali problem: tko će voditi? Ako uspiješ shvatiti kako se kretati kroz ovo jedno pitanje u vezi, tvoj alfa muškarac ostat će očaran tobom za cijeli život.

via GIPHY

Koja vrsta žene privlači alfa muškarca?

Alfa muškarci traže ženu koja nije u potpunosti alfa, ali nije ni krotka. Žele savršenu ravnotežu da one mogu same raditi stvari, a istovremeno im je potreban i alfa muškarac za pomoć. Žena koja je sigurna u sebe, ali zna svoje granice i zatražit će pomoć, je netko koga alfa muškarac traži.

Kako se nositi s drugim alfama?

Meditacija je zapravo najbolji način rješavanja teških situacija. Održava te mirnom i u skladu sa sobom, umjesto da brineš o drugoj alfi. Također može pomoći u borbi za moć povlačenjem unazad da uzmeš daha.

Možda vas zanima Muškarac joj je rekao da bi morala smršaviti ako želi biti s njim u vezi, ali nije shvatio njezin lucidni odgovor Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock

Komentari 0