Love&Sex

Muškarac joj je rekao da bi morala smršaviti ako želi biti s njim u vezi, ali nije shvatio njezin lucidni odgovor

  • Terapeutkinja Katie Lacie na internetu dijeli priče o spojevima, rekonstuirajući razgovore koje je vodila u aplikacijama za druženje poput Tindera
  • Djevojka često ismijava muškarce koji imaju čudne uvjete za spoj, poput onih koji inzistiraju da izlaze samo s plaušama
  • Ovog puta Katie je podijelila priču o osobnom treneru koji joj je rekao da bi trebala smršaviti prije negoli joj je ponudio seks

Katie je terapeutkinja koja je podijelila svoja iskustva iz razgovora s muškarcima u aplikacijama za sastanke poput Bumblea i Tindera. Često ismijava udvarače koji joj pišu u aplikacijama za druženje - uključujući one koji inzistiraju da hodaju samo s plavušama, do onih koji nabrajaju sve što je učinila pogrešno na spoju. Jedan od najnovijih primjera bio je osobni trener kojega nije imenovala, a koji joj je rekao da će izgledati bolje ako smršavi, prije nego što joj je predložio seks.

 | Autor: TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE Katie Lacie

Mlada je žena ponovno uspostavila interakciju s muškarcem iz aplikacije za spojeve - prije nego što su joj sljedbenici društvenih mreža zapljeskali zbog duhovitog načina na koji je odgovorila na bezosjećajne komentare.  Katie je objasnila kako joj je muškarac u poruci poručio: "Bila bi savršena kad bi izgubila oko četiri kilograma." Kad je Katie odgovorila s "Što?" ponovno je odgovorio, objasnivši da je ne misli vrijeđati i da je to rekao jer je osobni trener. 

Žene s ovim crtama lica muškarci rjeđe doživljavaju kao 'materijal za suprugu'

 | Autor: TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE Razgovor djevojke i udvarača

"Ma ok,! Bila sam uvrijeđena dok nisam saznala da imaš opravdanje da me posramiš jer si trener", duhovito je odgovorila.  Nesiguran kako shvatiti zadnji komentar, čovjek je pitao: "Sve je u redu, zar ne?", na što je Katie odgovorila: "Naravno. Ti si samo dao konstruktivnu kritiku."

Možda vas zanima 3 stvari koje smo ljeti skloni zanemariti, a nikako ne bismo trebali Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE Razgovor djevojke i udvarača

Očito jak u mišićima, ali ne i u glavi, čovjek je ispalio: "Točno! Drago mi je da isto razmišljamo." Katie je odgovorila: "Ne brini, ja sam terapeut. U opisu posla mi je da prepoznam loš karakter." Trener je uzvratio kako se na taj način ne može razgovarati s muškarcem, na što je Katie dodala da je ovdje vidjela samo dječaka, a ne muškarca.

Od braka više koristi imaju muškarci nego žene Možda vas zanima Stručnjakinja kaže da se žene ne bi trebale udavati jer od braka puno više koristi imaju muškarci Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE TikTok@@NORCAL_BULLYBREED_RESCUE Razgovor djevojke i udvarača

Očigledno kako korisnik aplikacije nije shvatio da je njegov pokušaj udvaranja Katie potpuno propao i napisao je: "Znam kako mi to možeš nadoknaditi, a također izgubiti na težini." Ovo je bila zadnja kap za Katie, koja je tada završila razgovor. 

Priča o ovom razgvoru potaknula je mnoge korisnike na podršku Katie, koji su rekli da je sjajno odgovorila na njegove neumjesne primjedbe o kilogramima. Drugi su je hvalili kako su ovakvi muškarci najgora noćna mora svih žena, no ona je ovo riješila kao profesionalka. 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meltepeee

    Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Skinula sam 24 kilograma u 4 I pol mjeseca. Nisam željela uzimati nikakve pilule,ali moja kćer mi ih je dala kao dar. Izgledam bolje,osjećam se bolje.