Love&Sex
Od braka više koristi imaju muškarci nego žene

Stručnjakinja kaže da se žene ne bi trebale udavati jer od braka puno više koristi imaju muškarci

  • Stručnjakinja za veze kaže da se žene nikad ne bi trebale vjenčati jer to "većinom koristi muškarcima"
  • Pojasnila je zašto bi žene ne bi trebale ulaziti u brak
  • Otkrila je da što je ženin IQ veći, manje je vjerojatno da će se željeti udati. 

Nadia Bokody, stručnjakinja za veze iz Australije, na svom je Instagramu podijelila objavu u kojoj je objasnila zašto bi žene trebale izbjegavati trajne veze sa suprotnim spolom. Objasnila je: "Brak je seksistička patrijarhalna konstrukcija koja u velikoj mjeri koristi muškarcima, a žene stavlja u nepovoljan položaj." Pojasnila je kako oženjeni muškarci zarađuju više i žive dulje kao rezultat neplaćenog obiteljskog rada koji žene za njih obavljaju. Suprotno tome, neudate žene žive duže, zarađuju više i pokazale su veću razinu sreće, dakle, prema istraživanju neudane žene su sretnije.

Možda vas zanima 3 stvari koje smo ljeti skloni zanemariti, a nikako ne bismo trebali Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram@nadiabokody Instagram@nadiabokody Nadia Bokody

Istraživanja također pokazuju da što je muškarčev IQ viši, to je vjerojatnije da će se oženiti, dok je za žene suprotno. Nadia je dodala da u potpunosti očekuje da će "krhki muškarci" sada preplaviti njezin odjeljak za komentare i nazvati je "mrziteljicom muškaraca", ali da ostaje pri svom mišljenju.

Ispovijest prevarene supruge: 'Zašto je oprostiti mnogo teže nego se rastati'

 

 | Autor: Instagram@nadiabokody Instagram@nadiabokody Objašnjenje zašto se žene ne bi trebale udavati

Istraživanje pokazuje da žene udvostručuju svoje opterećenje u zajedničkom životu s muškarcem i preuzimaju lavovski dio odgoja djece, čak i kad rade puno radno vrijeme izvan kuće. Kao rezultat, u heteroseksualnim brakovima žene obično zarađuju manje i manje su sklone napretku u karijeri, dok muškarci ubiru blagodati neplaćenog rada žena u njihovom domu, zarađujući više u istom scenariju. Također, možda je slučajnost, a možda i nije, ali trenutni podaci pokazuju da više od 70% razvoda iniciraju žene.

 | Autor: shutterstock shutterstock Žena koja čisti i čuva dijete

Nije prvi put da Nadia iskreno izjašnjava svoj stav prema vezama, i ranije je otkrila zašto se muškarci više ne javljaju i izbjegavaju žene nakon seksa. Nadia je podijelila svoje iskustvo rekavši kako je u prošlosti hodala s muškarcima koji se ne jave nakon što su imali spolni odnos, "Muškarci nakon seksa šute jer ih se uči gledati na seks kao na transakciju i ne odgaja se dječake da budu naviknuti na istu vrstu izražajne komunikacije kao djevojčice."

Kako oprostiti nevjeru Možda vas zanima Ispovijest prevarene supruge: 'Zašto je oprostiti mnogo teže nego se rastati' Rubrika Love&Sex Love&Sex

"Dječaci ne plaču!" i "Pravi muškarci su žilavi i snažni", ovakvim učenjek ono što mi u konačnici radimo je izvođenje svojevrsne emocionalne kastracije nad dječacima. Ovakvo ponašanje urbani rječnik definira kao "neposrednu neprisebnost koju pojedinac stekne nakon orgazma", to je neznanstveno dokazano stanje koje u velikoj mjeri postoji kako bi se opravdalo loše ponašanje muškaraca prema ženi s kojom je imao odnose."

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Feministicki ocito zene ne znaju voljeti