Love&Sex
Ovi horoskopski znakovi imat će najbolje Valentinovo

Znamo koja će 3 horoskopska znaka imati najljepše Valentinovo ove godine

  • Valentinovo će biti vruće za osobe rođene u ova tri horoskopska znaka
  • Ljubavni horoskop otkriva tko se najviše može veseliti danu zaljubljenih
  • Je li tvoj znak među sretnicima?

Najkraći mjesec u godini, veljača, u znaku je vodenjaka, no u ovom nas mjesecu čeka i najromantičniji praznik u godini - Dan zaljubljenjih. Valentinovo se brzo bliži, što planetarna sazviježđa obećavaju na ovaj poseban dan? Određeni horoskopski znakovi, koji su već u vezama, imat će izvanredno Valentinovo, a neke slobodne osobe također će doživjeti pokoje lijepo iznenađenje na najromantičniji dan u godini. Ova tri horoskopska znaka će zajamčeno dugo zadržati Valentinovo 2022. godine u sjećanju…

1. Bik

Osobe rođene u znaku bika ionako svoje slobodno vrijeme najradije provode kod kuće, a lijepo Valentinovo uz romantičnu večeru i ugodne sate za dvoje upravo su ono što im treba. Ove godine će ti partner dati i poseban dar koji će te totalno oduševiti. 

Obilježava se Dan kišobrana i Dan ljutog umaka, zašto se ne bi i Valentinovo

via GIPHY

2. Rak

Za osobe rođene u znaku raka će Valentinovo 2022. biti nezaboravno. Rakovi u vezi slave romantiku na vrlo poseban način i maze svoje voljene kad god imaju priliku. Iskre će letjeti i u spavaćoj sobi! Svi koji su slobodni i htjeli bi nestati na početku dana bit će iznenađeni: zvijezde spremaju nekoliko iznenađenja. Osoba koja (opet) uspostavi kontakt s tobom 14. veljače ima ozbiljne namjere.

Možda vas zanima RiRi izbacila kolekciju seksi rublja i odjenula ga: "Valentinovo je za mene... ali možeš gledati" Rubrika Moda Moda

3. Lav

S mjesecom u lavu 14. veljače, osobe rođene u znaku lava mogu se ove godine jako veseliti Valentinovu. Glamurozna večera uz svijeće, neobični darovi – lavovi u vezi ulažu mnogo truda i dobivaju puno zauzvrat od partnera. U krevetu će lavovi biti osobito avanturistički raspoloženi na Valentinovo. Srećom, ni vlastite potrebe neće biti zanemarene.

Photo: Shutterstock

Komentari 0