Love&Sex 16. svibnja 2020.

Žene s ovih 10 osobina imaju ono što je potrebno za dobru djevojku, odnosno idealnu partnericu

Shutterstock.
  • Što čini djevojku savršenom?
  • Da to nije možda ona djevojka u susjedstvu koja predivno izgleda i ima seksi tijelo?
  • Pa, ne baš… Otkrit ćemo ti o čemu je doista riječ

Suprotno onome što bi mogla pomisliti, kad dečki traže djevojku - većina ih ne traži supermodel. Samo traže nekoga tko zna biti dobra partnerica: ženu koja je prizemna, slatka i osjetljiva na njegove potrebe.

Evo 10 atraktivnih osobina koje svaki muškarac ima na umu kad odlučuje je li žena (tj. ti) koja sjedi s njim za stolom za večerom na prvom spoju - pravi materijal za djevojku.

1. Samopouzdanje

Ništa nije seksepilnije od žene koja se ugodno osjeća u vlastitoj koži.

Ako postavljaš pitanja poput: "Izgledam li debelo u ovoj suknji?"... prestani pitati. Ako te stalno treba uvjeravati da si lijepa, možda će samome sebi početi postavljati pitanja.

via GIPHY

2. Inteligencija

Koketno ponašanje gubi svoju vrijednost za muškarce nakon srednje škole. Ono što muškarci žele u djevojci je žena koja mu je ravnopravna. Pa, budi pametna, samosvjesna žena kakva jesi! To ih totalno pali.

Možda vas zanima... Muškarac u životu ima posebnu povezanost sa samo tri žene Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

3. Ne smiješ biti materijalistički nastrojena

Da, on želi biti tvoj vitez u sjajnom oklopu. I da, želi se ponašati prema tebi poput princeze kakva jesi... ali to ti ne daje dozvolu da se ponašaš poput princeze.

Omogući mu luksuz da te razveseli romantičnim večerama i iznenadi nečim bez da to tražiš. Odahnut će zato jer se ne mora toliko truditi – a osobito zbog spoznaje da ne mora cijelu svoju plaću posvetiti raskošnim znakovima svoje ljubavi prema tebi.

4. Spontanost

Jedna od prvih stvari u vezi je spontanost. Zaglavili ste u spojevima za večeru u petak navečer i izgubili onu iskru koju ste imali kad ste se prvi put počeli družiti? Ne gubite nadu! Muškarci vole ženu koja brzo može reagirati i iznenaditi ga (poput hvatanja za ovratnik košulje i odvlačenja u spavaću sobu prije nego što krene na posao).

via GIPHY

5. Sposobnost opuštanja

Koja je jedna od najboljih stvari koje možeš napraviti za svoju vezu s njim? Opustiti se. Samo se opusti.

Kad se vratiš kući nakon dugog, napornog radnog dana i vidiš kako se posuđe gomila u sudoperu, znamo da imaš potrebu prigovoriti. Umjesto toga, pokušaj to zaboraviti. Nitko ne voli prigovaranje, a svaki muškarac voli ženu koja može raspustiti kosu i ne znojiti se zbog sitnica.

6. Humor

Dečki vole djevojke koje se smiju svojim šalama i nisu uvijek ozbiljne prema svemu.

Kao što smo spomenuli da muškarci vole ženu koja može odustati od prigovaranja zbog posuđa, sviđa im se i žena koja se može šaliti o posuđu. Nije li smijeh najbolji afrodizijak?

7. Senzualnost

Već smo spomenuli da nije sve u tvom izgledu (doduše, to je dobar motivator za neke muškarce) - već se radi o dozi seksualnosti i samopouzdanja koji će privući poglede kad uđeš u sobu. Prigrli svoju ženstvenost. Zaboravi na traperice za noćnu zabavu i odvoji dodatnih deset minuta da izvučeš malu crnu haljinu sa stražnje strane ormara.

Ne bi trebala osjećati pritisak da svake večeri paradiraš po spavaćoj sobi u donjem rublju i visokim potpeticama poput modela Victoria's Secret, ali trebala bi se osjećati ugodno u vlastitoj seksualnost ... i to senzualno izraziti svom muškarcu.

via GIPHY

8. Iskrenost

Ako ti ne može vjerovati - kako te uopće može vidjeti kao svoju djevojku... i eventualnu suprugu? Drži stvari otvorene i iskrene u svojoj vezi. Mala laž o koketnim porukama s prijateljem s faksa može se vrlo brzo izmaknuti kontroli te dovesti do svađe i prekida.

Možda vas zanima... Ovo su četiri zlatna pravila zašto muškarci u vezi ne žele puno razgovarati – o vezi? Rubrika Love&Sex Love&Sex

9. Neovisnost

Izlaziti s neovisnom, strastvenom ženom? To je tako seksi. Čuvanje klinke koja ne zna što želi? Ni blizu!

Nitko ne želi djevojku kojoj stalno mora slati neke poruke, nazivati ili posjećivati svakih pet minuta. Daj mu njegovu slobodnu večer za kartanje s prijateljima. Pusti ga da vikendom igra nogomet. Nauči dati svom dečku slobodan prostor - ili će možda prekinuti s tobom kako bi ga dobio.

via GIPHY

10. Podrška

Koliko god to bio klišej, neki muškarci žele biti skrbnici... ali čak i najjači muškarci žele meko mjesto kako bi mogli eventualno pasti na njega. Želi znati da ćeš ga podržati i stajati uz njega u njegovim životnim odlukama, bilo da je riječ o promjeni karijere ili preseljenju u novi grad. Pokaži svoju podršku malim gestama, npr. porukom „Volim te!“ kada ujutro krene na posao.

Budi podrška - ali nemoj ga gušiti. Posljednje što želiš je podsjećati ga previše na njegovu majku.

Komentari 0