Love&Sex

Zanimljivo! Evo kako ćeš prepoznati lošeg ljubavnika već pri prvom susretu

  • Bojiš se da će seks biti loš? Ili očekuješ sjajnog ljubavnika?
  • Može biti, a i ne mora! 
  • S ovim trikovima ćeš već unaprijed saznati ima li potencijalni ljubavnik „ono nešto“ 

Loš seks može nam itekako pokvariti raspoloženje. Lik samo izvede svoj monotoni program, previše je mlak ili pak previše grub? To nam jako ide na živce! Stoga je dobro pripaziti na sljedeće znakove – koji otkrivaju da je loš ljubavnik. 

1. Škrtac 

Užas, škrt je! Ne poziva te na spoj, ne kupuje ti uopće (ili jako jeftine) poklone, ide s tobom na kiosk sa sendvičima ili burekom, a ne u restoran? Što je najgore, škrt je na osjećajima? Onda je velika vjerojatnost da je i škrt u krevetu. 

2. Nestrpljivost 

OK, moramo priznati da vječno čekanje žene koja se sređuje i traži pravi stil za izlazak doista može nekome (čitaj: muškarcima) ići na živce. Međutim, ako je posvuda i stalno u stresu i stalno te nekamo tjera i požuruje, onda će biti i (pre)brz među plahtama. Definitivno će misliti samo na svoje zadovoljstvo – stoga ti je bolje da ga odmah zaboraviš. 

3. Mlakonja 

Nesiguran je, nesamostalan, uvijek nešto provjerava i negoduje te ništa ne može sam napraviti do kraja. Ako je takav u svakodnevnom životu, kako će ti onda pružiti zadovoljstvo u krevetu? Nema šanse! 

Možda vas zanima Horoskop: u 2020. godini će se ovi horoskopski znakovi blisko povezati Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Neuredan je

Neuredni muškarci ne prolaze! Barem ne bi smjeli. Ne mora si manikirati nokte ili čupati obrve, ali mora biti čist i definitivno treba lijepo mirisati. Nemamo ništa protiv markantne muževne note, ali jedino ako je čist i opran! Inače seks neće biti vruć, nego će biti odvratan. 

5. Nema stila

Stalno nosi neku bezličnu odjeću bez trunke stila? Moguće je da niti u krevetu nema stila, da nije baš poznavatelj materije. Ili voliš muškarce koji uvijek nose jedne te iste izlizane traperice, a ispod gaće s likom iz omiljenog stripa, a ne skida sa sebe čarape s rupama? Da, i mislile smo tako… 

Možda vas zanima Ovih 5 pogrešaka radi većina žena kad izlazi s razvedenim muškarcem - i ta veza uglavnom puca Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    hm a zene ima i loših ljubavnica nemojte odmah po muškarcima......................................