Love&Sex

U čemu spava tvoj frajer? To će ti otkriti nešto o njegovom karakteru...

  • Bokserice, pidžama ili bez ičega? U kakvoj 'kombinaciji' spava tvoj omiljeni muškarac
  • Taj će ti detalj otkriti nešto više o njegovom karakteru, barem tako tvrde stručnjaci
  • U jednom izdanju na spavanje ide najveći broj muškaraca, je li i tvoj među njima?

Prema riječima psihologinje Samanthe Rodman, ono u čemu muškarac spava otkriva kakav je njegov karakter. U nastavku teksta provjeri odgovara li opis tvom frajeru: 

Pidžama

Tvom je frajeru najvažnija udobnost, a riječ je o vrlo pouzdanoj osobi na koju se uvijek možeš osloniti. Muškarci koji spavaju u pidžami najčešće su privrženi svojim partnericama, njeguju obiteljske odnose i jako, jako uživaju u maženju, ističe psihologinja Rodman. U njegovom zagrljaju osjećat ćeš se sigurno i posebno, ali vrlo vjerojatno nećeš imati ludi i nezaboravni seks. Da, sramežljiv je!

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Možda vas zanima Spavaš na boku ili leđima? Evo kako položaj spavanja utječe na tvoje zdravlje Rubrika Life&style Life&style

Bokserice

U ovu kategoriju definitivno pripada najveći broj muškaraca iz vrlo jednostavnog razloga - to im je najjednostavnije rješenje za odlazak na spavanje. Ali i to puno govori o njihovom karakteru. Naime, prema riječima Samanthe Rodman ovi muškarci su vrlo jednostavni, vole sport, druženje s frendovima i uvijek su spremni za akciju. Često su pouzdani u ljubavi, a u braku su dobri muževi i očevi i uz njih možeš računati na materijalnu sigurnost.

 

Možda vas zanima Spavaš s upaljenim televizorom? Nećeš više kad pročitaš što to radi tvom tijelu Rubrika Life&style Life&style

Ništa

Spavanje bez ičega upućuje na izrazito seksepilnog muškarca željnog akcije i adrenalina. Ako frajer spava gol, vjerojatno je da obožava putovanja i nova životna iskustva, a isto to vrijedi i za žene. Lud je za vezama na jednu noć, zgodnim ženama i dobrim seksom, kaže psihologinja Rodman. Ipak, super vijest je da i ovi muškarci mogu voljeti i zaljubiti se, ali se rijetko posvećuju samo jednoj ženi. Okolina ih često doživljava kao ekscentričnu osobu.

Photo: Thinkstock

Komentari 0