Love&Sex 29. kolovoza 2021.

Top lista seksualnih maštarija koje okupiraju muški um. Znaš li što je na broju 1?

Seksualne maštarije muškaraca
Shutterstock. Seksualne maštarije muškaraca
  • I muškarci i žene imaju seksualne maštarije i vlažne snove, bilo da je to seks sa strancem, seks sa slavnom osobom ili u troje…
  • Ako ti dragi nije povjerio svoje možeš samo pogađati, ali ovo istraživanje je orijentir
  • Predvidljivi kakvi često jesu, pripadnici muškog spola nisu iznenadili s fantazijom br. 1. A ni br. 2...

Istraživanje Sveučilišta Québec nedavno je ispitalo seksualne fantazije žena i muškaraca - s iznenađujućim rezultatima.

10 najčešćih seksualnih maštarija muškaraca

Znanstvenici su putem internetskog upitnika pitali 799 žena i 717 muškaraca o njihovim seksualnim sklonostima. Među ženama je bio popularan seks u osobito romantičnoj atmosferi (85 posto), ali i fantazije o podređenom položaju (65 posto). A ovo je 10 najčešćih seksualnih fantazija muškaraca…

1. mjesto: seks sa dvije žene

Klasika je na prvom mjestu s više od 84 posto: seks u troje s dvije žene i dalje je najpopularnija seksualna fantazija kod muškaraca. 

via GIPHY

2. mjesto: gledati dvije žene kako imaju spolne odnose

Drugo mjesto zauzima maštarija koja se često može povezati sa seksom u troje. Čak 82 posto ispitanih muškaraca ima voajerističke osobine i sanja o tome da mogu gledati dvije žene kako se seksaju.

3. mjesto: seks na javnom mjestu

Također popularno: ne samo seks u krevetu, nego i na neobičnijim mjestima. Tu je popularan seks u prirodi, tj. na plaži ili u šumi ali i seks u avionu. 

Možda vas zanima... 7 najčešćih likova iz ženskih seksualnih fantazija: stranac, tuđi muž, druga žena... Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. mjesto: seks sa tri žene

Neki od sudionika istraživanja vjerojatno su pomislili: ako maštam, onda maštam kako treba! Uostalom, za 75 posto muškaraca nije dovoljan seks u troje, oni maštaju o seksualnom iskustvu s tri žene u isto vrijeme.

5. mjesto: seks s nepoznatom ženom

Osobito uzbudljivo: maštanje o seksu za jednu noć s nepoznatom ljepoticom. Prema istraživanju, 72,5 posto željelo bi iskušati čari nepoznatog.

via GIPHY

6. mjesto: analni seks

Pomalo iznenađujuće, analni seks je tek na šestom mjestu sa 64,5 posto. Možda zato što za neke to više nije fantazija? 

7. mjesto: gledati nepoznate osobe kako se skidaju

Bezazlenija fantazija dospjela je na sedmo mjesto: gledati kako se nepoznata žena svlači, to jest striptiz, priželjkuje 63 posto muškaraca.

8. mjesto: dominirati partnericom tijekom seksa

Za žene je pokornost tijekom seksa jedna od najpopularnijih maštarija - i to odgovara 60 posto muških ispitanika koji žele dominirati svojom partnericom tijekom seksa. Je li ovdje odigrao ulogu hit film „Pedeset nijansi sive“?

via GIPHY

9. mjesto: seks s mlađom ženom

Kad je riječ o seksualnim maštarijama, čini se da dob žena također igra ulogu za mnoge muškarce. Čak 57 posto bi željelo u krevet s mlađom ženom.

Možda vas zanima... Ovo su najtajnije seksualne maštarije horoskopskih znakova - evo što svaki znak želi u krevetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

10. mjesto: biti podređen partnerici tijekom seksa

Istraživanje pokazuje da bi muškarci radije dominirali u krevetu nego biti „izdominirani“. Međutim, neki od ispitanika (53 posto) također su izjavili da imaju maštariju o tome da žena dominira nad njima.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sex na javnom mjestu