Love&Sex

Što kaže horoskop - koji su najjači aduti naših reprezentativaca

Minute se vuku kao sati i dok kratimo vrijeme do povijesne utakmice, provjerili smo što kažu zvijezde o najjačim osobinama naših nogometaša

Da je konstelacija u našoj nogometnoj reprezentaciji savršena, vidi se po tome što večeras igraju finale Svjetskog kupa. A za svaki slučaj, odlučili smo provjeriti što kažu zvijezde, zbog kojih su vrlina naši dečki došli na sam vrh svijeta.   

Vatreni znakovi – Ovan, Lav i Strijelac

Vatreni znakovi su najsigurniji od svih znakova. Kada nešto žele svi će to znati! Zanimljivo, ne prestaju dok ne dobiju ono što žele. Vrlo su ponosni i sigurni i često ih nazivaju znakovima koji podižu energiju zodijaka.  

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna ambiciozne su i orijentirane na cilj, pa su u trenutku trijumfa i najatraktivnije. Na pobjedu mogu čekati dugo i strpljivo, ali kad im se dogodi, znaju uživati u njoj! 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Lovre Kalinić

STRIJELAC

Radoznali su pa u potrazi za promjenom rado upadaju u nove pustolovine. U trenutku kad osobe rođene u znaku Strijelca uđu na tuđi teren, nikad ne ustuknu već samo još jače potegnu.  

 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Tin Jedvaj

LAV

U našoj repki nema ni jedan Lav. 

Zemljani znakovi: Bik, Djevica i Jarac

Najstabilniji, dosljedni i ponekad najviše kruti od svih znakova. Jednom kad se odluče na nešto, oni su poput stijena. Uz to su i praktični, strpljivi, razumni i uporni - točno što nam večeras treba!

BIK

Rođeni u znaku Bika su strpljivi i ne vole da ih se izbaci iz njihova mira i staloženosti. Najprivlačniji su kad mogu pokazati svoju pravu snagu i veliko znanje, ali i kad mogu nasmijati druge od srca. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Domagoj Vida, Mateo Kovačić, Marko Pjaca, Mario Mandžukić
Možda vas zanima "Moj Ante nema djevojku, a voljela bih da se skrasi" Rubrika Stars Stars

 

 

DJEVICA

Ako netko traži njezinu pomoć, Djevica može svojim zadivljujućim znanjem jako puno pomoći. Rođeni u znaku Djevice vole biti korisni i rješavati probleme. Kad netko treba njihove kvalitete, pokažu se u pravom svjetlu. 


 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Duje Ćaleta- Car, Luka Modrić, Ante Rebić

JARAC

Rođeni u znaku Jarca brinu se za ljude oko sebe poput brižne majke. Uvijek imaju vremena poslušati svoje najdraže te ih uvijek darovati savjetom ili lijepim djelom. Na njih se itekako može računati.

 | Autor: instagram/Pixsell, Marko Prpić instagram/Pixsell, Marko Prpić Filip Bradarić, Dominik Livaković, Šime Vrsaljko

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion i Riba   

Naglašeno su empatični i iznimno osjetljivi. Duboko promišljaju o svemu što im se događa i ne podnose površnost. Oni su i smireni, postojani, ali istodobno i intuitivni i maštoviti.

RAK

Rođenima u znaku Raka obitelj i bližnji su na prvom mjestu. Vole okupljati ljude oko sebe i obasipati ih pažnjom. 

 

 | Autor: INSTAGRAM/PIXSELL INSTAGRAM/PIXSELL Dejan Lovren, Ivan Strinić

ŠKORPION 

Škorpioni su temperamentni i znaju biti impulsivni. Rado i često pokazuju otvoreno svoje osjećaje - i to je genijalna osobina. 

 | Autor: INSTAGRAM/PIXSELL INSTAGRAM/PIXSELL Danijel Subašić, Matej Mitrović, Marcelo Brozović, Zlatko Dalić

RIBA

Ovo su najbolji prijatelji koje čovjek može poželjeti. Bez kompromisa će sve napraviti za svoje prijatelje i doista sve učiniti kako bi usrećile druge. Kad su s osobom koju vole, sjaje. 

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Ivan Rakitić, Milan Badelj

Zračni znakovi: Blizanci, Vaga i Vodenjak 

Otvoreni su znatiželjni, druželjubivi i vole kontakt s ljudima. Silno se žele dopasti drugima, simpatični su i trude se organizirati društvena okupljanja koja im predstavljaju izvor zabave, interakcije s drugima ali i izvore novih iskustava. 

BLIZANCI

Oni vide u ljudima ono dobro. Kao nadareni govornici mogu svojim riječima potaknuti pozitivne promjene. Uživaju pred velikom publikom te kad mogu mnoštvo oduševiti svojim vizijama.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Andrej Kramarić

VAGA

Ni jedan naš nogometni reprezentativac nije ni Vaga. 

Možda vas zanima Fotke naših nogometaša iz djetinjstva - zar nisu preslatki? Rubrika Stars Stars

VODENJAK

Vodenjaci su kreativni filozofi. Inteligentni su i svestrani, a nerijetko su pravi vizionari čije ideje mogu biti avangardne.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Vedran Ćorluka, Josip Pivarić, Ivan Perišić

Photo: None

Komentari 0