Love&Sex
Test osobnosti

Slika koju prvu vidiš u ovom testu osobnosti otkriva što ti se kod partnera čini najprivlačnijim

  • Može biti teško opisati specifične osobine ličnosti i osobine koje su nam najprivlačnije kada su u pitanju izlasci, zaljubljivanje i veze
  • Stoga je psihologija, koja stoji iza naših razloga da osjećamo privlačnost, jedna od stvari koju smo skloni odbaciti kad je pitanje o tome
  • Jesmo li u pravu?

Obično kažemo: privlačimo nekoga i netko nas privlači. Jednostavno je tako i po tom pitanju ne možemo puno učiniti, kao što ne možemo kontrolirati ono što vidimo kad gledamo optičke iluzije ili rezultate koje dobivamo kada polažemo test osobnosti.

Privlačnost je smiješna i nestalna zvijer, a pokušati otkriti što nas najviše privlači kod drugih može biti prilično teško. Srećom, postoje testovi osobnosti koji nam daju odgovore koje želimo. Bilo da se radi o „tko me privlači?“ testu ili „koja me osobnost privlači?“ kvizu, zapravo postoje načini kako doći do konačnog zaključka koji si tražila.

Jednostavan test sa stepenicama koji otkriva koliko ćeš dugo živjeti

Naša neobjašnjiva privlačnost prema nekome može ostaviti naše prijatelje u čuđenju i natjerati ih da se pitaju „zašto?“, dok ti odgovaraš najbolje što možeš govoreći nešto poput: "“Nemam pojma!“ Naime, ponekad svakoga od nas privlače ljudi iz razloga koji su izvan našeg razumijevanja.

Koju tipku bi pritisnula da napraviš pozitivne promjene u životu? Test bojama otkriva kako se osjećaš

Ali to više ne mora biti tako. Što se tiče otkrivanja koje neobične osobine ličnosti tajanstveno privlače tvoju pažnju, imamo za tebe vrlo jednostavan test. Naime, ovaj test osobnosti je posebno osmišljen kako bi ti pomogao da brzo procijeniš koje osobine ličnosti potajno smatraš najatraktivnijima.

Test ne može biti lakši. Jednostavno pogledaj donju sliku i mentalno zabilježi prvu sliku koju vidiš.

 | Autor:

Zatim pomakni pogled prema dolje kako bi saznala što ovaj test, zasnovan na optičkim iluzijama, otkriva o osobinama koje su ti najprivlačnije kada su ljubav i veze u pitanju.

1. Ako si prvo vidjela ženu na stijeni...

Ako si pri pogledu na sliku prvo vidjela ženu na stijeni, osobina ličnosti koja ti je potajno najatraktivnija je taština. Ne možeš si pomoći. Pala si na nekoga tko je pao na tebe. Postoji nešto u njegovom dobrom izgledu i načinu paunskog šepurenja što te privlači sve jače i bliže.

Imaj na umu da se samopouzdanje razlikuje od taštine. Dobro je vjerovati u sebe i voljeti se, ali u svom srcu moraš napraviti mjesta i za druge ljude.

Možda vas zanima Pronašli smo divan srebrni nakit na sniženju do čak 50 posto, evo gdje Rubrika Life&style Life&style

 

2. Ako si prvo vidjela jedrilicu...

Ako si prvo vidjela jedrilicu kad si pogledala sliku, osobina ličnosti koja ti je potajno najatraktivnija je buntovnost.
Zavidiš onima željnima avanture koji kao da misle ostaviti sve svoje odgovornosti iza sebe i krenuti na velika vrata.

Njihova je smjelost definitivno privlačna, ali ako su spremni sve to ostaviti iza sebe, to bi moglo značiti i da će tebe ostaviti u prašini. To je nešto na što treba paziti.

via GIPHY

3. Ako si prvo vidjela lice muškarca...

Ako si prvo vidjela lice muškarca kad si pogledala sliku, osobina koja ti je potajno najatraktivnija je stoicizam.

Duboko si emotivna i izražavanje emocija ti je važno, ali želiš da tvoj partner bude drugačiji, netko tko će zasigurno biti stijena podrške, skrivajući vlastite osjećaje dok pomažu u upravljanju tvojim.

Biti jak i podržavajući ne mora značiti zatvaranje ili potiskivanje osjećaja. Možeš pronaći snažnog partnera koji je također ekstreman u kontaktu sa svojim osjećajima. I iskreno, i ti bi trebala biti tu za njega.

Možda vas zanima Testiraj svoju pamet i logiku: možeš li reći tko je najgluplja osoba na ovoj slici? Rubrika Life&style Life&style

4. Ako si prvo vidjela čamce u daljini...

Ako si prvo vidjela čamce u daljini kad si pogledala sliku, osobina ličnosti koja ti je potajno najatraktivnija je vatrena narav.

Imaš slabu točku za ljude koji puste da se njihovi osjećaji probiju kroz njih, i dobre i loše. Možda imaš južnjački temperament. Ili si možda upravo pogledala puno filmova koji promoviraju loše stereotipe o Talijanima i vezama. U svakom slučaju, svatko tko je žestoke prirode je netko koga ćeš zasigurno željeti.

via GIPHY

Svi se s vremena na vrijeme naljutimo. Ako se snađemo na pravi način, to je potpuno zdravo i normalno. Ako je tvoj vatreni tip takav, sjajno. Ali, ako se zbog njegovog bijesa ikada osjećaš uplašeno, to su loše vijesti. Možda bi to željela promijeniti.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • love

    after telling him about my situation he did everything humanly possible to see that my lover comes back to me, indeed after casting the spell my ex-lover came back to me less than 48 hours, my ex-lover came back begging ... prikaži još!
  • manfred

    najvise privlaci osmijeh oči razgovor