Life&style

Slika koju prvu vidiš u ovoj optičkoj iluziji osobnosti otkrit će što želiš da ti kaže tvoj partner

  • Sve mi sanjamo o tome što bismo sve željele da nam kažu naši partneri 
  • To ne znači da ne cijenimo svoje partnere; to samo znači da smo romantične (barem malo)
  • Ovaj test otkrit će ti za kojim izjavama najviše žudiš 

Ne očekuješ gomilu ruža svaki put kad kihneš, ali znaš da će romantična verbalna gesta ugrijati režnjeve tvog ledenog, ledenog srca. A tu je i test osobnosti koji ti može pomoći.

Ako nisi sigurna što želiš da ti partner govori, ne brini - ovaj jednostavan vizualni i besplatni test osobnosti osmišljen je da ti pomogne da brzo otkriješ šo bi to najradije čula od svog dragog - jesi li to znala ili ne!

Test ne može biti lakši. Dovoljno je pogledati sliku ispod i dobro paziti na ono što ti prvo privuče pogled. Zatim pomakni pogled prema dolje i pročitaj kako to što si prvo vidjela otkriva ono što želiš da ti kaže tvoj najdraži.

 | Autor: Pinterest Pinterest

1. Lutajući svećenik

Ako si prvo vidjela svećenika koji luta, želiš čuti kako tvoj ljubavnik kaže: "Planirajmo putovanje u Butan. Uvijek smo željeli ići i nastavljamo ga odlagati. Znam da bi imalo više smisla štedjeti i kupiti kuću ili otplatiti naše kredite, ali mislim da bi nam ova epska avantura pomogla da se osjećamo više povezani jedno s drugim."

Ne boj se upustiti u spontano duhovno putovanje sa svojim voljenim.

Možda vas zanima Slika koju prvu vidiš u ovoj optičkoj iluziji otkriva kako promatraš svijet oko sebe Rubrika Life&style Life&style

2. Skriveno lice

Ako si prvo vidjela skriveno lice, želiš čuti kako tvoj ljubavnik kaže: "Bili smo zajedno nekoliko godina, ali još uvijek imam osjećaj kao da postoji toliko puno toga što bismo mogli saznati jedno o drugome. Otkažimo planove za vikend i uzmimo si vremena da se doista upoznamo."

Tvoj se ljubavnik ne boji toga, a ne bi se trebala ni ti.

via GIPHY

3. Sokol

Ako si prvo vidjela sokola, želiš čuti kako tvoj ljubavnik kaže: "Znam da si bila zauzeta, ali trebam te sada više nego ikada prije. Vrati se kući s posla ranije i tetošit ću te kao nekada."

Naprijed, djevojko!

Možda vas zanima Testiraj svoju pamet i logiku: možeš li reći tko je najgluplja osoba na ovoj slici? Rubrika Life&style Life&style

4. Grad

Ako si prvo ugledala grad, želiš čuti kako tvoj ljubavnik kaže: "Nikad nisam mislio da sam osoba koja će se smiriti i okućiti, ali kad si u mojoj blizini i gledam te u oči, sve što mogu zamisliti jest budućnost s tobom i obitelj koju činimo zajedno."

Ima li išta više seksi? 

via GIPHY

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:
 


 
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0