Life&style

Slika koju prvu vidiš u ovoj optičkoj iluziji otkriva kako promatraš svijet oko sebe

  • Pogledaj osobu sa svoje desne strane pa pogledaj osobu sa svoje lijeve strane
  • Ako ne sjediš pored ljudi, pronađi ih u blizini. Tko god bile te osobe, svijet vide drugačije od tebe
  • A potom pogledaj ovu sliku ispod i obrati pažnju što prvo vidiš na njoj

Nije važno koliko zajedničkog možemo imati ili koliko smo bliski, prijatelji, roditelji, ljubavnici - svi vidimo svijet s nekom vlastitom, osobnom perspektivom. To je jedna od mnogih radosti „biti osoba“!

Način na koji vidimo svijet nije samo jedinstven, već utječe na način na koji živimo. Kako vidimo svijet izravno utječe na to kako se prema njemu odnosimo, a to može utjecati na sve - od snova koje slijedimo, ciljeva koje smo si zadali, poslova koje radimo i ljudi koje tražimo u životu. Shvatiti ovo je samo jedan korak naprijed ka najbogatijem životu koji se može zamisliti.

Kao prvo, moraš shvatiti kako točno vidiš svijet, a to nije uvijek jednostavno. Stoga ti donosimo test osobnosti za koji ćeš trebati tek nekoliko sekundi vremena, ali dat će ti toliko odgovora.

Ne može lakše: samo pogledaj sliku ispod i obrati pažnju na ono što prvo vidiš na slici. Zatim pomakni pogled prema dolje te pročitaj kako ono što si vidjela prvo otkriva stvarni način na koji vidiš svijet.

 | Autor: Pinterest Pinterest

Jednom kada otključaš te tajne, krenut ćeš na put do istinske sreće i uspjeha.

1. Mačka

Ako si prvo vidjela mačku, ti ste vrsta osobe koja svijet vidi kao nešto što bi trebalo osvojiti. Svaki dan proživljavaš puna energije i snage volje. Nisi vrsta osobe koja čeka da netko drugi napravi prvi korak – radije bi se bacila na glavu, makar se i ne dočekala na noge.

Tvoja žudnja za životom je divna, ali ne može se sve riješiti rušenjem. Nemoj se bojati ponovno procijeniti situacije i provjeriti postoji li drugačiji način rješavanja onog što želiš.

Možda vas zanima Mozgalica za zimske večeri: Možeš li pronaći mačku između drva za ogrjev za 30 sekundi? Rubrika Life&style Life&style

2. Leptir

Ako si prvo vidjela leptira, svijet vidiš kao mjesto koje vode nevidljive sile. Vjeruješ u natprirodno, u sudbinu, i vjeruješ da bez obzira na to što govoriš ili radiš, stvari će se odvijati točno onako kako bi trebale. Ne misliš da imaš veliku kontrolu i to ti ne smeta. Ne boj se ganjati svoje snove, čak i ako si zabrinuta da oni to ne bi trebali biti.

via GIPHY

3. Jogi

Ako si prvo vidjela osobu koja prakticira jogu, ti si tip osobe koja sebe vidi kao središte svemira. Nisi sebična ili arogantna, ali ne gledaš mnogo izvan vlastitog malog mjesta u svemiru. Brinu te neke stvari samo ako ometaju tvoju sreću, udobnost ili uspjeh. U svemiru postoji puno više od tebe. Potraži veze s drugima izvan svog malog carstva i možda ćeš vidjeti da si sposobna za dubine za koje nikada nisi mislila da ih možeš postići.

Možda vas zanima Mnogi su pali na ovom iskušenju, a možeš li ti pronaći leoparda na ovoj fotografiji? Rubrika Life&style Life&style

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA
 


 
Photo: bruce mars/Unsplash

Komentari 0