Life&style

Koju tipku bi pritisnula da napraviš pozitivne promjene u životu? Test bojama otkriva kako se osjećaš

  • Nije slučajno da se okružujemo određenim bojama odjeće, interijera itd.
  • Boje koje odaberemo izravno su povezane s našom psihom
  • U ovoj sferi psihologije provedeno je mnoštvo istraživanja, a „Lüscherov test boja“ izvrstan je način da se pomogne saznati raspoloženje, namjere i stanje osobe

Pozivamo te da napraviš pojednostavljeni test boja kako bi saznala što točno trebaš kako bi postala još sretnija nego što si sada. Sve što trebaš napraviti kako bi se testirala jest da odabereš koju bi boju/dugme pritisnula kako bi napravila pozitivan preokret u svom životu. Koju bi tipku najradije pritisnula?

 | Autor: Shutterstock/miss7 Shutterstock/miss7

Možda vas zanima Istraživanje potvrdilo što bi trebali činiti da se tijelo lakše bori protiv respiratornih bolesti Rubrika Life&style Life&style

Crvena

 | Autor: Shutterstock/miss7 Shutterstock/miss7

Ako odabereš crvenu boju, to znači da si osoba koja je spremna i željna dati mnoge stvari ovom svijetu. To znači da želiš da te se čuje, primijeti i prepozna. Želiš dati sve od sebe u bilo kojem aspektu života (na poslu i u osobnom životu) postajući najbolji zaposlenik, partner itd.

Žuta 

 | Autor: Shutterstock/miss7 Shutterstock/miss7

Tvoj stav prema životu prilično je optimističan, asertivan i pozitivan. Rizik je nešto čega se ne bojiš, ali istovremeno uspijevaš ostati razumna i racionalna. Jako si dobro svjesna svojih mogućnosti i spremna si ih iskoristiti u potpunosti.

Narančasta 

 | Autor: Shutterstock/miss7 Shutterstock/miss7 Možeš uživati u malim uspjesima. Tvoja najbolja motivacija je razumijevanje da velike stvari počinju malim koracima. Zato se uvijek koncentriraj na detalje i nemoj propustiti priliku da ih poboljšaš.

Zelena

 | Autor: Shutterstock/miss7 Shutterstock/miss7

Odabir zelene tipke označava tvoju trajnu borbu između toga da budeš istovremeno slobodna i sigurna. Uvijek se trudiš biti uravnotežena i smirena što te čini dobrom prijateljicom, suputnicom i partnericom. Međutim, moraš imati na umu jednu stvar: u potrazi za ravnotežom možeš zaboraviti na stvari koje su ti doista bitne.

Ružičasta

 | Autor: Shutterstock/miss7 Shutterstock/miss7 Razdoblje koje trenutno proživljavaš puno je dobrih i ugodnih stvari i ti si toga svjesna. Dobra vijest je da stvari koje ti dolaze ne uzimaš zdravo za gotovo i uživaš u svakom trenutku, živeći svoj život punim plućima. Jedino čega bi se trebala sjetiti jest da držiš obje noge na zemlji, jer bi u protivnom moglo postati prebolno spustiti se kasnije.

Ljubičasta

 | Autor: Shutterstock/miss7 Shutterstock/miss7 Odabir ljubičaste tipke znači da si postigla onaj život o kojem si sanjala. Sada imaš dovoljno samopouzdanja, samopoštovanja i vjere u sebe kako bi slijedila sve ciljeve i želje koje si toliko dugo držala u sebi. Znaš što zavrjeđuješ i koristiš znanje za vlastiti profit, premda si vrlo osjetljiva osoba. 

Plava

 | Autor: Shutterstock/miss7 Shutterstock/miss7 Odabir ove boje znači da težiš ravnoteži. Cijeniš koncept življenja u ravnoteži i znaš koliko je važan u postizanju ciljeva. Dobro znaš da je nemoguće postići vječnu ravnotežu, ali daješ sve od sebe da budeš staložena u svom životu i u životu svojih najmilijih.

Siva

 | Autor: Shutterstock/miss7 Shutterstock/miss7 Bez obzira odabereš li svijetliju ili tamniju sivu boju, racionalnost je tvoje drugo ime. Držiš obje noge na zemlji i bistre si glave. Ove te značajke možda čine hladnom i dalekom, ali oni koji te istinski poznaju, znaju koliko si osjetljiva i jednostavna.

Photo: Shutterstock/miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • varece

    I started working online in past three months when the corona was at its peak and made a hand some package. I urge every one to try it when the second wave of corona is troubling our lives once again ... prikaži još!