Love&Sex

Seks u psećem položaju: 10 stvari o kojima muškarci razmišljaju dok su u 'doggy položaju'

  • Pseći položaj, također poznat kao „doggy style“ ili „on straga“ jedan je od najpopularnijih seksualnih položaja
  • Jesi li se ikada pitala o čemu on to razmišlja dok vodite ljubav u tom položaju?
  • Kladimo se da sigurno nisi ni pomislila na neke stvari…

Muškarci nas pozivaju u svoj svijet misli - dok su u psećem položaju. Nije baš uobičajena situacija, ali sigurno te barem malo zanima što mu se vrti po glavi dok je „tamo straga“…

10 stvari o kojima muškarci misle dok su u psećem položaju

1. Nije da je misionarski položaj loš, ali pseći stil je jednostavno još  uzbudljiviji. To je kao kad uzmeš cheeseburger za doma i kod kuće saznaš da su ti slučajno dali dva.

via GIPHY

2. OK, daj mi sekundu da se orijentiram. Samo pokušavam pronaći pravi pristup. To je ključ. Ako odem preduboko, stvarno se moram potruditi da tako nastavim. Previsoko i završit ću u tvojoj stražnjici.

3. Ide li to ovako - ili moram još više čučati iza tebe? Poput majmuna? Samo mi reci koliko mišića moram napeti kako bi ovo djelovalo.

Možda vas zanima 'Talijanski seks' – pomalo neobična seksualna praksa koju navodno muškarci obožavaju Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Ako se okreneš prema meni, to bi bilo jako seksi! Međutim, ako nastaviš ovako, svršit ću ovaj trenutak, odmah - i imam osjećaj da to nećeš shvatiti kao kompliment.

5. Molim te, nemoj se sada okretati dok buljim u tvoju rupu na stražnjici. Jer upravo to sada radim, oprosti!

via GIPHY

6. Podrazumijeva li ovaj položaj dopuštenje da uđem u stražnjicu? Imam osjećaj da pseći stil uključuje i to, zar ne? U krajnjoj liniji, ne želim ovo zeznuti.

7. Sad ću te uhvatiti za grudi i pretvarati se da vozim motocikl. Ne mogu si pomoći, takav je osjećaj. Međutim, to neću reći naglas. To bi bio najsramotniji dirty talk ikada.

Pornići vs. realnost: Žene iskreno otkrivaju koje scene iz porno filmova ne žele doživjeti u krevetu

8. Osjećaj je sjajan, nekako seksi, ali vjerojatno i dalje pri tome izgledamo kao idioti. Svatko tko bi sada ušao smijao bi se do smrti.

9. Jesi li svršila - ili si samo olabavila noge? Možda oboje? Je li bezobrazno svršiti dok imaš grč?

via GIPHY

10. U redu, odmah ću završiti. Bit će brzo, jer cijelo vrijeme pokušavam suzbiti orgazam... ahhhh!

Možda vas zanima Gotovo svaka druga osoba razmišlja o grupnom seksu, a evo koliko ih je tu maštariju i ostvarilo... Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    uzivanje dok se udara brzo