Love&Sex

Seks horoskop za travanj: Rakovi, vage, vodenjaci i strijelci - pripremite se za 'vruću akciju'

  • U ovo vrijeme nametnute izolacije više smo kod kuće nego ikada
  • Dok je nekima to velika tlaka, neki uživaju u romantičnim trenucima s najdražim te žele nadoknaditi sve ono što nisu prije stigli zbog brojnih obaveza
  • Pogledaj što zvijezde otkrivaju za tvoj horoskopski znak u svijetu ljubavi i seksa

Neke očekuju vrući dani i noći, dok će neki ipak biti suzdržaniji i imat će sasvim miran seksualni i ljubavni život. Kakav je tvoj seksualni horoskop za mjesec travanj, otkrivaju ti zvijezde…

Ovan

Može biti sjajno ako se izvučeš iz rutine i napraviš nešto novo, ali ovog mjeseca želiš samo otići na ugodna mjesta koja dobro poznajete ti tvoj dragi. Žudit ćeš za odlaskom u lokalni kafić i dijeljenjem šalice dnevnog piva ili otkrivanjem novog omiljenog mjesta za odlazak, a znaš da ne možeš. Ali, bit će dovoljno to što ste zajedno. Savjet: daj svom dragom malo prostora. Može biti teško kad ste 24/7 zajedno, ali ako ostaviš njemu i sebi malo prostora za disanje, bit će to mnogo bolje za vaš odnos. Ako si solo, znaj da te očekuje nešto novo.

via GIPHY

Bik

Realno: stvari su trenutačno ozbiljne i teško je spriječiti da to djeluje na vezu. Ali svemir želi da se malo opustiš (ili, koliko god možeš). Razgovaraj sa svojim dragim o tome što se događa u tvojoj glavi. Ako si sama, Venera u Blizancima te zbog toga jako ljuti. S jedne strane, ti dobro funkcioniraš sama, a s druge strane - bilo bi lijepo upoznati nekoga.

Možda vas zanima Ovnovi i strijelci će predvoditi horoskopske znakove koje čeka uspješan tjedan Rubrika Life&style Life&style

Blizanci

Tvoj mjesec započinje punim mjesecom, ističući tvoju kuću romantike i druženja. Bit ćeš spremna za puno romantičnih stvari sa svojim dragim, poput šetnje parkom dok se držite za ruke i palite gomilu svijeća oko sebe. Ako si solo, imat ćeš puno udvarača – upozorena si. Također ćeš pokušati pronaći više ravnoteže između prijateljstava i ljubavnog života. Kad 19. dana Sunce zađe u znak bika, bit ćeš spremna izaći u svijet sa svojim dragim i povezati se s ljudima. Ako imate vremena za zajedničku zabavu, u konačnici vam to može pomoći da postanete jači.

Rak

Spremna si za bijeg od svih vijesti, telefona, Twittera te povući u spavaću sobu sa svojim dragim. Ako si solo, možeš potražiti nekoga s kime se ne možeš dodirivati (poput zaposlenog kolege ili nekoga koga si upoznala na mreži), ali se još uvijek ne možete osobno upoznati. U vezi si? Popijte nekoliko pića, odložite sve, lezite u krevet i samo razgovarajte. Očekuje te jako puno seksa.

via GIPHY

Lav

Stvaranje nove veze može biti naporno, a postoji veliki pritisak da to učini. Ali, tvoja sljedeća velika romansa počet će polako i postupno se graditi u nešto više. Nema gužvi, nema žurbe, samo glatko jedrenje. Već si u vezi? Tvoje komunikacijske vještine ovog će mjeseca biti sjajne pa se nemoj ustručavati dubokih razgovara. Dovoljno je samo da digneš glavu: Mars, planet boraca, šalje ti malo napetosti, pa se pripremi na nekoliko manjih, hm, razlika u mišljenju. Drži linije komunikacije otvorenima i bit ćeš u redu.

Djevica

Svemir ima veliko pitanje za tebe: zabavljaš li se još? Konjunkcija Jupiter-Pluton nalazi se u tvojoj kući romantike, pa se pitaš što možeš napraviti kako bi unijela više zabave u svoj ljubavni život. Ako si solo, Venera je u tvojoj kući posla, pa je vrlo vjerojatno da ćeš zbog svog posla upoznati nekoga novog i uzbudljivog.

Vaga

Znaš li taj osjećaj kad sretneš nekoga nevjerojatnog i ostaneš budna cijelu noć? Već si u vezi? Uloži malo truda u druženje. Isprobaj neki novi recept kod kuće, nabavi film koji nikad niste gledali ili nabaci ono donje rublje koje si spremila za posebnu priliku. Očekuju te vrući trenuci s dragim. Učvrstit ćete svoju vezu 100%.

via GIPHY

Škorpion

Venera se nalazi u tvojoj 8. kući seksa i uzbuđuje tvoju senzualnu energiju. Ako si solo, bit ćeš spremna uroniti u novu vezu. Ako si već u vezi, možda ćeš osjetiti malu napetost sa svojim partnerom oko davanja i primanja. Možete li se sresti na pola puta i nazvati to riješenim? U isto vrijeme ćeš žudjeti točno znati sve što je u glavi tvog partnera. Nađite nove načine da se još bolje upoznate.

Strijelac

Već znaš da si sjajna, ali očito je cijeli svijet dobio ovaj memorandum. Venera je u blizancima nasuprot vašem znaku, stvarajući sve vrste mogućnosti za spojeve. Već si u vezi? Samo nemoj izazivati svu dodatnu pažnju pred svojim partnerom, osim ako si spremna razgovarati o predanosti. Navikni se na ovu razinu pozornosti, jer ionako to uskoro neće proći. Želiš sjajne prijatelje i sjajan ljubavni život - i dobit ćeš ga!

Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka mogu bez problema izdržati razdvojenost i vezu na daljinu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jarac

Kad si u vezi, lako je više razmišljati o vama, a manje o sebi. Ali, znaš, i ti računaš. Spoj Jupiter-Pluton usredotočen je na tvoj život i identitet, zbog čega se pitaš što možeš učiniti sada u svom ljubavnom životu kako bi bila sigurna da kasnije nećeš požaliti. Mladi mjesec u biku, 22. srpnja, nalazi se u tvojoj kući romantike, što predstavlja vrijeme da stvoriš posebne trenutke sa svojim dragim. Čak i ako vam je draga gesta jednostavna kao što je naručivanje nove knjige za njega na Internetu, to može itekako ojačati vašu vezu. Ako si solo, možda ćeš upoznati nekoga novog i uzbudljivog koji razmišlja malo drugačije od tebe. To je više nego ok - može ti otvoriti novi svijet za učenje novih stvari.

via GIPHY

Vodenjak

Tako je lako ući u rutinu, a osobito ovih dana. Ali, Venera se nalazi u jednom dijelu tvog grafikona o izlascima, što čini da je najvažnije vrijeme za akciju. Nađi se s dragim „na spoju“, čak i ako ste oboje ostali kod kuće. Naručite ukusan obrok, otvorite bocu i podijelite desert i to sve uz svijeće. Odjednom ćeš jednostavno znati što tvoj partner misli. Iskoristi te moći za obostrano dobro u spavaćoj sobi.

Ribe

Obitelj ti je važna (očito), ali ovaj mjesec je to osobito istina. Venera se kreće u sektor tvog grafikona o kući i domu, signalizirajući da ćeš se kroz obitelj ili obiteljske veze upoznati s nekim novim. U isto vrijeme, na scenu se vraća netko iz prošlosti, poput nekog od tvojih starih razrednih prijatelja iz srednje škole. I odjednom izgledaju puno bolje nego prije. Samo nemoj dopustiti da se tvoja obitelj previše miješa ili ćeš slušati pitanja poput kada će biti vjenčanje i djeca prije nego što uopće možete otići na drugi spoj. Već si u vezi? Zgrabi svog partnera i samo se zagrlite. Opuštajuće kvalitetno vrijeme zajedno je ono što trenutno oboje trebate.

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0