Love&Sex

S njima duuugo traje: Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka najizdržljiviji su ljubavnici

  • Dobar seks ovisi o jako puno faktora
  • Često ovisi o pravoj tehnici muškarca – onoj koja će partnerici pružiti najbolje orgazme
  • Osim toga, vrlo je važno i trajanje ljubavnog čina…

Za lijepe trenutke u krevetu itekako je važno trajanje seksualne igre. Dok se neki muškarci ponašaju u krevetu sebično te poput Munjevitog Jurića, drugi se trude i dugo vode ljubav. Naravno, u tome i sami uživaju. Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka mogu jako dugo i bez stanke uživati u seksualnoj igri…

Bik

Muškarci rođeni u znaku bika osobito su izdržljivi. Naime, oni poklanjanju svojoj partnerici u krevetu svu svoju energiju i pažnju. Osim toga, jako su dobri tehničari te dobro znaju koje „gumbe treba pritisnuti“ – i kada. S bikom ti u krevetu nikada neće biti dosadno.

Možda vas zanima 'Bio je nevin do prije pet minuta'. 11 znakova koji otkrivaju uživa li on ili ne u seksu s tobom Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak

I raka ne može ništa lako zaustaviti u krevetu. Za seksualne pustolovine uzima si jako puno vremena te je u stanju svoju partnericu više puta dovesti do vrhunca. Upravo zbog toga je njegova strast neodoljiva mnogim ženama.

Lav

Kod muškaraca rođenima u znaku lava često je divlje u spavaćoj sobi. Naime, lav se nikada ne može zasititi seksa te je dobar u krevetu upravo zbog svoje izdržljivosti. Također je vrlo maštovit i uvijek spreman na eksperimentiranje. Pri tome mu je važno da partnerica dođe na svoje, odnosno da je zadovoljava dugo i strastveno.

Možda vas zanima 5 načina na koje seks brzinski može smanjiti napetost i hladnoću u vezi Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Jonathan Francisca/Unsplashed
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    da lavovi su izdržljivi ukrevetu ,jesmo najbolji smo.