Love&Sex
Seksualni položaj za umorne

Preumorna si za seks? U ovom položaju će ti biti ugodno – i jako seksi!

  • Postoje parovi koji, unatoč tome što su umorni, ne žele bez opuštenog i intimnog seksa
  • Oni su posebno sretni zbog položaja zvanog „čarobna gora“
  • Otkrit ćemo ti o čemu je riječ

Voliš opušteni, nježni seks? Bilo da se radi o stresu, obiteljskom kaosu ili velikom opterećenju na poslu: nitko se ne mora odreći ugodnog druženja. Pozicija "čarobna gora" obećava opušteno uživanje uz zajamčenu zabavu.

Ovako funkcionira položaj čarobne gore

Položaj čarobne gore podsjeća na položaj slona: žena opušteno leži na trbuhu i podupire se laktovima. Jednu nogu ostavlja ispruženu, druga je savijena. Sada može malo raširiti noge, a muškarac, za razliku od položaja slona, kleči iza nje (a ne leži). Njegov položaj podsjeća na planinu - a čaroliji ništa ne stoji na putu.

Pitanja o seksu na koje ti tvoji dragi vjerojatno može odgovoriti (i ti njemu!) Možda vas zanima 7 pitanja o seksu na koja tvoj dragi (nadamo se!) zna odgovoriti. A i ti njemu! Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

Položaji za umorne duhom i tijelom

Ovi seksualni položaji, koji se posebno preporučuju kad si umorna, na sličan su način opušteni…

Nakon seksa u položaju „doppeldecker“ možeš doista fino zaspati! Žena sjedne na svog partnera, kao u jahećem položaju, ali onda pušta da joj gornji dio tijela padne na njegovo i zatvara noge između njegovih. Vrlo intimno i superopušteno! 

Seks mitovi koji uništavaju seksualni život Možda vas zanima Stučnjakinja za veze i seks otkriva 9 mitova koji uništavaju seksualni život Rubrika Love&Sex Love&Sex

U ležećem položaju 69 također je prilično opušteno: lezite na bok okrenuti jedno prema drugome tako da glava bude u razini genitalnog područja drugog, a gornju nogu podignite. Sada se možete ugodno međusobno maziti i zadovoljiti.

via GIPHY

Jutro poslije...

A kad se sljedećeg jutra probudite dobro odmorni, možda ćete poželjeti repete... Naime, ni za dobar jutarnji seks ne moraš se previše mučiti. Na primjer, lagani seks pod tušem zasigurno će vas oboje učiniti budnima i živahnima!

Seks s velikim penisom: Najbolji savjeti za bezbrižan seks s obdarenim partnerom

Photo: Womanizer WOW Tech/Unsplash
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • love

    after telling him about my situation he did everything humanly possible to see that my lover comes back to me, indeed after casting the spell my ex-lover came back to me less than 48 hours, my ex-lover came back begging ... prikaži još!