Love&Sex

"Postala si dosadna, a njemu treba zabave"... 12 ljudi otkriva najgore reakcije okoline na svoj razvod

  • Ako imaš ovakve prijatelje, ne trebaju ti više prijatelji uopće! 
  • Naime, kad ti treba riječ utjehe i potpore, oni lupetaju
  • 12 muškaraca i žena otkrilo je najgore reakcije koje su čuli nakon razvoda svog braka

Rastava je ekstremno bolno iskustvo. Okončati svoj brak nije laka odluka. Uz takozvane ljubavne boli i jade dolaze i mnogi pravni problemi. Ako išta trebamo u tom razdoblju, to je potpora i ljubav od naše obitelji i prijatelja. 

Međutim, ponekad (nažalost) ne možemo računati na te ljude. Na Redditu su neki muškarci i žene ispričali šokantne reakcije obitelji i prijatelja na vijest o njihovom razvodu – te su ih riječi jako pogodile. 

 

1. Kad je moj bivši rekao svojoj majci za naš razvod, ona mu je odgovorila: „Hvala ti, Bože, oduvijek sam je mrzila! Sada se možeš napokon vratiti svojoj bivšoj.“ Nadam se da zna kako smo se i rastali zbog nje. 

2. Ne mogu vjerovati koliko je mojih prijatelja jednostavno nestalo ili samo šute otkako sam obznanila da se rastajem od supruga. Mislila sam da će mi pomoći da to bezbolnije prođem. 

3. Kad sam rekla svom ocu da se razvodim, rekao mi je: „Ali, on je predodređen za velike stvari i trebala bi ga podržavati!“ Bez razmišljanja sam mu odgovorila: „Ali i ja sam!“ to je bilo prije godinu dana i još me boli. 

4. Rekla sam svojoj majci da se razvodim i da izlazim s nekim drugim… A onda nije rekla apsolutno NIŠTA! Ni riječi. Onda je promijenila temu. 

5. Svojoj „najboljoj prijateljici“ rekla sam za našu rastavu te da se razvodimo jer me vara. Rekla mi je kako je to moja greška – postala sam dosadna, a on je zaslužio malo se zabaviti. 

Možda vas zanima 6 brakorazvodnih odvjetnika otkriva slučajeve koji su ih najviše šokirali Rubrika Life&style Life&style

 

6. Kad sam svojoj obitelji rekla da se razvodim, svi su rekli da nikada nisu voljeli mog supruga te da napokon više ne moraju glumiti da ga vole. 

7. Moja majka komentirala je moj razvod: „Bit će ti teško s dvoje djece pronaći novog supruga.“ Hvala, mama! 

8. Kad sam svojim roditeljima rekla za razvod, mislili su da moram raditi na tome. Aaahhh! Zar misle da nisam radila na tome?! Nisam im govorila dok nije bilo sigurno da više nema spasa. 

9. Moj tast je komentirao razvod: „Toliko koliko poruka šalješ, čini se da nemaš uopće slomljeno srce.“ Odgovorila sam mu da mi je srce odavno slomljeno. 

10. Moj bratić je komentirao: „U redu je to! Imaš tek 27 godina! Mlada si!“ Ali meni zato nije bilo ništa jednostavnije – svejedno me jako boljelo. 

Možda vas zanima Hoće li drugi brak trajati dulje od prvoga? Imamo odgovor na to, kao i najčešće razloge razvoda Rubrika Love&Sex Love&Sex

11. Kad sam svojoj obitelji rekla za razvod, slegnuli su ramenima i rekli: „Mislili smo da možeš bolje…“ 

12. Kad sam rekla majci za razvod, pitala me jesam li ga prevarila. Ne, nisam, hvala lijepo! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0