Love&Sex

Ovo te sigurno zanima: koja će biti najpopularnija INTIMNA frizura 2021. godine

  • Hollywood cut, brazilka ili više voliš sve glatko? Pogledaj koje su frizure vladale proteklih godina
  • Postoji vijeli niz različitih frizura za intimno područje, no one jako stilizirane izlaze iz mode
  • Otkrit ćemo ti što je u trendu kada su u pitanju intimne frizure ove godine

Koje su intimne frizure za žene ove godine u trendu? Stručnjaci su analizirali najljepše, najuzbudljivije i najnovije intimne frizure, jer što se tiče trendova stidnih dlačica, nikada ne prestajemo učiti. Premda smo se posljednjih godina oslanjale na klasike poput trokuta ili poštanske marke, sada postajemo još slobodoumnije i okrećemo se eksperimentiranju. Budući da su prirodnost i prirodan izgled već u modi kad govorimo o ljepoti i njezi tijela, možemo im dopustiti i da bude zavladaju i u intimnom području. Manje skratiti, pustiti da više raste, moto je za 2021. godinu.

Najpopularnija intimna frizura 2021. godine: grm

Naša pobjednička frizura stidnog područja za ovu godinu: grm. Potpuni i prirodni rast stidnih dlaka najpopularnija je intimna frizura 2021. godine. Ovisno o tvojoj želji, rubovi i duljine mogu se skratiti tako da odgovaraju tvojoj vlastitoj estetici.

Najpopularnija intimna frizura 2020. godine: brazilska

Prošle godine je potpuno brijanje, poznato i kao brazilka, bio trend intimnog brijanja. Nakon dvije godine kulture voska, žene su shvatile da nisu dlake te koje određuju koliko smo zapravo emancipirane. 

Najpopularnija intimna frizura 2019.: Charlie Chaplin

Frizure stidnog područja ne moraju uvijek biti toliko ozbiljne. Ako želiš iznenaditi svog partnera, možeš pokazati i malo humora. Nije ni čudo što je 2019. bila popularna ova frizura: brkovi Charlieja Chaplina - filmska intimna frizura! 

Možda vas zanima Nisu tu tek tako... Kako sve stidne dlake utječu na naš ljubavni život Rubrika Love&Sex Love&Sex

Trendovi stidnih dlaka: 3 klasika

Svatko tko pomisli: „Prokletstvo, bila sam tako sretna što nisam morala stalno ići u studio za depilaciju“, može odahnuti: i ove godine možeš puštati stidne dlake, brijati ih, skraćivati ili depilirati. Koja intimna brijanja uvijek idu? Ovu su tri bezvremenska klasika…

1. Trokut

Pokaži jasne kutove: s klasičnim trokutom radiš sve kako treba. Geometrijski se oblik lako može sakriti u gaćicama. Ova frizura jednostavna je za održavanje i može se brzo obrijati u oblik neposredno prije spoja.

 | Autor: Pinterest Pinterest

2. Poštanska marka

Četvrtasta, praktična, dobra: zahtijeva malo više vještine s britvicom od trokuta, ali i izgleda elegantnije. Vanjske usne su izložene, samo ostaviš mali kvadrat iznad vulve. Ovom frizurom pokazuješ sljedeće: Znam što želim!

3. Srce

Ako želiš podcrtati svoju ženstvenost, obrij stidne dlake u oblik srca. Vrh završava u području genitalija, dvije krivulje usmjerene su prema gore. Potrebno je malo kreativnosti prilikom brijanja, ali frizura je i dalje relativno jednostavna.

Možda vas zanima Brazilka, irokezica ili prirodni grmić - koja se ženska frizura "tamo dolje" muškarcima najviše sviđa Rubrika Beauty Beauty

Koje su intimne frizure izvan trendova?

S klasičnom ravnom crtom, poznatom i kao irokez ili Landing Strip, više nikoga ne možeš oboriti s nogu. To je odavno prošlo svršeno vrijeme - kao i složeni uzorci i oblici poput cvijeta ili čaše za Martini. 

Ove godine smo pragmatični kada je riječ o intimnom brijanju: ili sve (brazilka) ili podreži voljene stidne dlake u praktičan oblik. Malo truda, puno učinka - sviđa nam se!

Photo: Pinterest

Komentari 0