Love&Sex

Ovih 5 stvari nikada ne smiješ napraviti za muškarca - inače bi mogla požaliti

  • On je tako divan, on je toliko dobar i lijep i fin – da ćeš sve napraviti za njega?
  • Ne, to nije nimalo dobra ideja! 
  • Naime, neke stvari jednostavno nije dobro napraviti za muškarca – koliko god on voljen bio! 

Često se žrtvujemo za ljubav i (pre)često se odričemo naših vlastitih životnih opredjeljenja. Naravno, mali kompromisi su dobrodošli i sasvim su u redu – čak su i obavezni u vezi. Međutim, ako se moraš totalno promijeniti ili odreći svojih snova – to nikako nije dobro! Zbog toga nikada ne smiješ napraviti ovih 5 stvari za nekog muškarca … 

1. Zaboraviti svoje snove i ciljeve 

Ne moraš odlučivati između muškarca i svojih snova. Ne trebaš zaboraviti svoj dosadašnji život samo kako bi bila uz njega. Nikada to nemoj napraviti – OK je vezi vidjeti nove izazove i prilike, ali nikada nemoj žrtvovati svoje JA za nekoga. 

via GIPHY

2. Dati se kontrolirati 

Naravno da je važno u vezi razgovarati o zajedničkim promjenama. U krajnjoj liniji, svaka odluka koje se tiče tvog života treba ovisiti o tebi Nitko – osim tebe – ne zna što je najbolje za tebe. Ako neki muškarac vjeruje da zna što je dobro za tebe, što smiješ i što ne smiješ, onda odmah traži drugoga. 

Možda vas zanima Ako ulaziš u vezu i primijetiš neke od ovih znakova kod muškarca - bježi glavom bez obzira Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Pretvarati se 

Zaljubljena si, ali primjećuješ da niste baš na istoj valnoj duljini? Međutim, usprkos tome se na silu smiješ njegovim vicevima, kažeš na sve DA i AMEN te radiš sve kako on ne bi primijetio da imaš drugačije poglede i mišljenja od njega? To nije dobra ideja! Pokaži mu kakva si doista! U najboljem slučaju će te još više voljeti. Ako ne – onda ga jednostavno otpiši. 

via GIPHY

4. Dobiti djecu 

Donijeti dijete na svijet nije sitnica – nego je golema odgovornost. Ako se ne osjećaš spremnom za to, onda je to skroz OK. Nikada se za ljubav svog partnera ne smiješ nagovoriti na suprotno. Nitko neće imati ništa od toga…

Možda vas zanima 10 žena (i 2 muškarca) otkrivaju što su iskreno priznali partneru i kasnije požalili Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Promijeniti svoj izgled 

Ti si lijepa upravo onakva kakva jesi – svejedno jesi li u trenirci ili večernjoj haljini. Ako on smatra da si seksi jedino kad si u seksi odjeći i jako našminkana – onda on nije onaj pravi. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kate4141

    Prije svega, hvala dr. Agazara što ste mi pružili moju voljenu u roku od 48 sati. Nemam što reći osim zahvaliti se i reći da sam sretna .. Moja draga me tretira bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom ... prikaži još!