Love&Sex

Ako ulaziš u vezu i primijetiš neke od ovih znakova kod muškarca - bježi glavom bez obzira

  • Dok odlaziš na spojeve i upoznaješ svoga potencijalnog partnera nekoliko znakova jasno ti daje do znanja o kakvoj je osobi riječ
  • Jedan korisnik twittera od svojih je pratitelja tražio da s drugima podijele iskustva i upozorenja u kojima ćeš vidjeti da ON i nije baš neki jackpot
  • Ekran mobitela stalno okreće prema dolje i vara svoju djevojku s tobom? Postoji hrpa znakova i nećeš vjerovati koliko su doista točni!

Prije ulaska u vezu ili u na početku same veze postoji puno znakova koji te mogu upozoriti da nešto s tvojim potencijalnim partnerom nije u redu ili da si vas dvoje jednostavno ne odgovarate. Često su to jasno vidljive situacije, ali ponekad je riječ o onima malo skrivenijima.

Twitter račun pod imenom HashtagRoundup postavio je koirsnicima zanimljiv zadatak - da s drugima podijele svoje savjete i otkriju znakove koji upozoravaju da mogući partner nije najbolji izbor.

via GIPHY

Pričali su o vlastitim iskustvima na koje su naišli tijekom spojeva ili su pak čuli iskustva od prijatelja i prikupili hrpe lajkova. Neki od znakova poprilično su nas iznenadili, ali nećeš vjerovati koliko su u biti točni!

Prvo upozorenje, koje je podijelio jedan korisnik, je situacija u kojoj je tvoj potencijalni partner nepristojan prema konobarima u restoranu.

Druga alarmantna situacija je ako osoba ne može prestati pričati o sebi. Osim toga, ne bi trebala ignorirati ni situaciju u kojoj te potencijalni partner zove tek nakon ponoći, napisala je jedna korisnica.

Možda vas zanima Otkrivamo ti na čemu štedjeti, a na što se isplati potrošiti ovo ljeto Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Drugi pak kao ozbiljan problem ističu ako partner ne razumije tvoj sarkazam.

"Ostaje prijatelj sa svim svojim bivšima", dodala je druga korisnica. "Ako nisu ljubazni prema djeci, starijima i životinjama", glasio je drugi Tweet, a jedna je korisnica napisala da je očiti znak da nešto ne valja ako ga tvoj pas ne može smisliti.

Drugima se pak čini da je upozoravajuće ako čovjek s kojim si izašla na spoj nosi kaput čak i za vrijeme velikih vrućina. Ozbiljna je i situacija u kojoj partner kritizira sve što kažeš ili radiš, kako piše jedna korisnica.

Čini se i da je ispijanje bezkofeinske kave mnogima velik problem. Ipak, neki su se korisnici okrenuli i važnijim temama, kao što je varanje.

via GIPHY

"Ne ignoriraj ako vara, a to znaš, zato što nekog vara s tobom!", napisala je jedna korisnica.

Osim toga, Twitter korisnici dali su još jedno upozorenje, a to je da budeš oprezna ako još uvijek možeš vidjeti crtu na mjestu gdje je nosio vjenčani prsten. Tu je i još nešto. "Ne želi da vidiš njegov stan, iako hodate već mjesecima", dodala je Kelly.

Možda vas zanima Ovih 11 karakteristika čini ženu bombom u krevetu – tvrde muškarci Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

Još jedan alarmantni znak je i ako je ekran njegovog telefona uvijek okrenut prema dolje.

I za kraj, opasnost koja se skriva u ukusu. "Nema smisao za humor, a ukus u glazbi užasan je, ili još gore - uopće nema interesa za glazbu", napisao je jedan korisnik.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0