Love&Sex 01. siječnja 2022.

Ovi pokloni za tvog partnera potpuno su besplatni, a u njegovim očima bit će neprocjenjivi

Ovi pokloni za tvog partnera ne koštaju apsolutno ništa, a neprocjenjivi su
Shutterstock. Ovi pokloni za tvog partnera ne koštaju apsolutno ništa, a neprocjenjivi su
  • Ovi darovi će usrećiti tvog partnera i unaprijediti vašu vezu
  • Najbolje od svega, besplatni su! 
  • Ali, definitivno su jako vrijedni! 

Naravno, volimo poklanjati materijalne stvari za Božić ili za rođendan. Ali, jednako lako možemo svom prijatelju ili suprugu dati neke „romantične“ poklone. Zato smo sakupili najbolje savjete psihologa i terapeuta za parove. Najbolje od svega: ovi darovi ne koštaju ni lipe, ali su još uvijek zlata vrijedni.

Dodirujte se svaki dan!

Odluči se dodirivati partnera svaki dan. To ne zvuči puno, ali u užurbanoj svakodnevici zna se dogoditi da sve ostane na jutarnjem brzom poljupcu u prolazu za rastanak. Ako se uvijek iznova dodirujete svjesno i s ljubavlju, tako postaješ bliskija svom partneru. Čvrst zagrljaj, „duboki dodir“ kako ga znanstvenici zovu, povezuje i pomaže ti da se smiriš, jer smanjuje brzinu kardiovaskularnog sustava.

via GIPHY

Dogovorite spoj za seks!

Seks ne mora uvijek biti spontan. Uostalom, iščekivanje je najveće veselje i djeluje poput afrodizijaka. Sjećaš li se uzbuđenja prije prvog puta? Kad je već bilo jasno da će se „to“ dogoditi na sljedećem spoju? To raspoloženje možeš oživjeti planiranim spojem za seks.

Inače: tko noću spava samo sat vremena duže, ima više želje za seksom. Osim toga, kvaliteta seksa je bolja, jer nedostatak sna dovodi do manjka spolnih hormona. To su otkrili američki znanstvenici. Tvoj će partner biti sretan! Ali, budi oprezna: ako spavaš više od osam ili devet sati, tvoja će se želja ponovno smanjiti.

Ovi horoskopski znakovi pronaći se pravu ljubav za ovogodišnje blagdane Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka pronaći će svoju ljubav tijekom blagdana Rubrika Love&Sex Love&Sex

Pokloni mu vrijeme!

Vjerojatno i ti to znaš, oba partnera su pod stresom i jedva da imaju vremena jedno za drugo. Osim posla, djece, kućanstva i ostalih obaveza, vrijeme za vas dvoje je jednostavno prekratko. Pokloni svom partneru vrijeme: večera uz svijeće kod kuće ili ugodna večer ispred TV-a ne koštaju ništa.

via GIPHY

Pokloni punu pažnju svom partneru!

Da, Facebook stream je trenutno vrlo zanimljiv, a ti i tvoja frendica hitno morate slati smiješne slike na WhatsAppu. Ali, opsežno korištenje medija ubija zadovoljstvo, pokazala su istraživanja. Stoga češće isključi mobitel i potpuno se koncentriraj na partnera.

Pogrešno donesene odluke mogu uništiti ljubav Možda vas zanima Ovih 6 stvari rade čak i pametne žene kad su zaljubljene, a s time na kraju sve zabrljaju Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nemoj ga kritizirati!

Da, katastrofa je kad ostavlja smrdljive čarape po stanu i ne posprema. Ali, kao što svi znaju: odbaciti takve hirove nije lako. Ljudi se ne vole mijenjati, osobito pod pritiskom. Stoga se suzdrži od prigovaranja i prihvati male slabosti svog partnera. To stvara bolje raspoloženje i uravnoteženu vezu.

via GIPHY

Komentari 0