Love&Sex
Recept za odličan seks! Ove društvene igre za ljubavne parove začinit će vaš seksualni život

Ove društvene igre sa seks tematikom recept su za vrući seks, ali i dobru zabavu s prijateljima!

  • Ako ste ti i tvoj dragi voljni začiniti svoj seksualni život, ulaganje u jednu od ovih društvenih igara za parove mogao bi biti pun pogodak
  • Monogamy, Kama Sutra karte, seks kockice... koju si igru spremna zaigrati?
  • Ove igrice mogu pomoći da se osjećate osnaženo i unesete element iznenađenja u vaš seksualni život

Ako nisi znala, ovih dana na tržištu postoji mnogo društvenih igara s temom seksa i idejom da seksualni život parova (i šire) učine uzbudljivijim. Čak se i prodaju u specijaliziranim trgovinama poput Lovehoney i Ann Summers. Jedna od najpopularnijih igara, seks kockice, natjerat će tebe i tvog partnera da dođete do najboljeg oralnog seksa u životu (odlične su za igranje vikendom), dok će vam karte za seks dati tone različitih ideja za isprobavanje novih poza u krevetu, bazirane na izvornim pozama Kama Sutre.

Karte za igru ​​Kama Sutru koštaju samo 60 kuna, a tu je još i igra za više igrača ​​Four in a Row, zvana još i Predigra u nizu (Foreplay in a Row - genijalno koja daje oralne zadatke koje moraš izvršavati idući oko stola s igračima ​​te globoalni bestseler Monogamy odnosno Monogamija. No, jedna je stvar zajednička ovim svim igrama, a to je da će zasigurno pomoći da se kao par osjećate povezanije i potpuno seksualno osnaženo. 

Yoni jaje Možda vas zanima Najstarija seksualna igračka na svijetu: yoni jaje usrećivalo je kineske carice, zašto ne bi i tebe? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Oral Fun - društvena igra za oralni seks

U ovoj seksualnoj igri parovi moraju odgovarati na škakljiva pitanja kako bi se pomicali po ploči s figurama i uspjelji u izvršiti zadatak "orijentiran na oralno" što je savršen način za začiniti večer, dolazi s 30 kartica s pitanjima, pločom za igru, kockicama i dije figurice. 

Istina ili izazov za parove

Uvijek popularna na Amazonu igra tipa istina ili izazov, Truth or Dare for Couples dolazi s 50 "nestašnih" pitanja i 50 erotskih izazova. Sigurno će začiniti vezu i odlična je seksualna igra za parove koju mogu spakirati u kovčeg za romantično putovanje.

Ovo piće pojačava libido Možda vas zanima Nevjerojatno istraživanje: OVO piće povećava želju za seksom Rubrika Love&Sex Love&Sex

Lovehoney Oh! kockice za seks

Jedna od najtraženijih seksualnih igri za parove je igra s tri seta kockica Lovehoney Oh!. Na ljubičastim kockicama su zadaci tipa "poljubac", "ugriz", na plavima je naznačen dio tijela na koji se odnosi zadatak (prsti, trbuh, bradavice...), a na narančastima trajanje zadatka, 5 sekundi, 90 sekundi... Kockice su izuzetno praktična igra je r se lako pakiraju u torbu za vikend izlet - a zabavu u četiri zida možete dodatno podići uvođenjem poveza za oči.

Kama Sutra igraće karte

Jednostavno je: svaka od 52 igraće karte označava jedan od 52 seksualna položaja zasnovana na izvorniim položajima iz drevne Kama Sutre. S jasnim slikama i opisima, jednostavan su način za podizanje života u spavaćoj sobi na novu razinu.

 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac

Lovehoney (130 kuna), Amazon (70 kuna), Lovehoney (70 kuna), Lovehoney (50 kuna)

Monogamija

Jedna od najprodavanijih seksualnih igara za parove na tržištu je Monogamija (Monogamy): igra na ploči koja je savršena za potpaljivanje seksualne napetosti između tebe i tvo partnera. Postoje tri razine intenziteta za personaliziranu igru: intimna, strastvena i vruća, a svaka vas potiče na intimni razgovor, nestašne izazove i seksi fantazije. 

Što ne reći tijekom seksa

What Not To Say During Sex , Što ne reći tijekom seksa je duhovita kartaška igra - koju je zabavnije igrati s prijateljima, a ne samo s partnerom. U pakiranju ima 100 karata; slično kao i Cards Against Humanity, najsmješnija karta pobjeđuje. 

Ovaj tip kaže da njegove tetovaže izazivaju kod žna višestruke orgazme Možda vas zanima Ovaj tip kaže da njegove tetovaže izazivaju kod žena višestruke orgazme! Što misliš? Rubrika Life&style Life&style

Sexy Time igra

U ovoj seksualnoj igri za parove zavrtjet ćete kotač i sletjeti u jednu od pet uzbudljivih kategorija: POLJUBITI, DIJELITI, DODIRNUTI, POKAZATI ili DIVLJA KARTICA. Zatim ćete odabrati karticu koja odgovara vašoj kategoriji i uključiti se u čin. Možda ćeš svom partneru morati pokazati seksi video koji te pali ili mu reći gdje najviše voliš da te dodirne.

Tracey Cox Supersex Sex Position karte

Ova seksualna igra za parove s potpisom Tracey Cox, britanske autorice i ekspertice za veze i seks sadrži 50 karata koje prikazuju različite seksualne položaje, činove, savjete i trikove. Seks s Tracy nikada neće dosaditi.

 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac

Lovehoney (300 kuna), Ann Summers (60 kuna), Ann Summers (130 kuna), Lovehoney (130 kuna)

Photo: Pr/prettycactus

Komentari 0