Love&Sex
Yoni jaje

Najstarija seksualna igračka na svijetu: yoni jaje usrećivalo je kineske carice, zašto ne bi i tebe?

  • Takozvani ljubavni kamen u obliku jajeta trenutačno je u modi 
  • S treningom za vaginu možeš probuditi svoju senzualnost i povećati zadovoljstvo
  • Otkrit ćemo ti kako to učiniti

Što je yoni jaje? Yoni jaje je dragi kamen u obliku jajeta koji je poznat po svom duhovnom djelovanju. Izraz „yoni“ dolazi iz Indije i znači nešto poput „podrijetla“, što pak označava žensku vulvu. Još prije 5000 godina kineske carice i konkubine pronašle su put ka svojoj spolnosti uz pomoć ljubavnih jaja. To čini yoni jaje najstarijom seksualnom igračkom na svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yoni Egg Brasil (@yoni.egg)

Kako funkcionira yoni jaje?

Jača dno zdjelice

Yoni jaje jača mišiće dna zdjelice na prirodan način. To može ublažiti simptome poput inkontinencije. Također podržava regresiju tkiva nakon rođenja.

Povećava osjećaj zadovoljstva

Osim dna zdjelice, trening jača i PC mišić. Tko zna kako ga posebno napeti i opet opustiti, doživjet će intenzivniji orgazam. Vježba također senzibilizira vaginu te povećava njezinu osjetljivost.

Ublažava bol

Kaže se da jaje od dragog kamena pomaže i kod menstrualnih grčeva. Međutim, s liječnikom je potrebno prethodno razgovarati o tome može li se yoni jaje nositi tijekom menstruacije.

Želiš li se prijaviti za posao isprobavanja seksualnih igračaka za 28 tisuća kuna mjesečno?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LoveStone (@yoniegg)

Možda vas zanima Proizveli su 'pametni' vibrator nove generacije - a evo zašto je već proglašen najboljim na svijetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kako koristiti yoni jaje

1. Lezi na leđa i opusti se.

2. Raširi noge i umetni yoni jaje vaginalno.

3. Važno je da ostaneš aktivna tijekom nošenja. Ako ti to u početku ne uspije, pokušaj držati jaje sjedeći ili ležeći. Dovoljno je 15 minuta za početak. 

4. Kako bi izvadila jaje lagano povuci vrpcu za vađenje dok pritišćeš mišiće zdjelice prema dolje. Napomena: ne brini da će jaje ostati u rodnici, jer unutrašnjost rodnice zatvara cerviks.

Photo: Shutterstock

Komentari 0