Love&Sex

Želiš li se prijaviti za posao isprobavanja seksualnih igračaka za 28 tisuća kuna mjesečno?

  • Jedna britanska tvrtka traži osobu kojoj će posao biti testiranje seksualnih igračaka
  • Prijave za ovaj posao koji spaja užitak i zabavu prikupljaju do 28. veljače
  • Godišnja plaća iznosi 38 tisuća funti, odnosno 330.000 kuna. Radno vrijeme je fleksibilno

Posao je oglasila internetska tržnica OnBuy.com, a u njemu traži osobu koja će svakog mjeseca isprobavati nove seksualne igračke. Na navedeni potez su se odlučili budući da svakog mjesec zaprime više od 500 pitanja o seksualnim igračkama koje prodaju te bi željeli svojim korisnicima pružiti najbolju moguću korisničku uslugu. Zato im je potrebna osoba koja će rado spojiti posao i zabavu te prionuti na istraživanje.

Možda vas zanima Ako parovi ovu jednu stvar rade skupa, seksualni život im može doseći neslućene vrhunce Rubrika Love&Sex Love&Sex

Osnivač tražilice Cas Paton otkrio je povode za kreiranje ovog zanimljivog radnog mjesta: "Na OnBuy.com cilj nam je pružiti klijentima najbolju uslugu. Posljednjih mjeseci uvidjeli smo povećanje broja pitanja vezanih uz igračke za odrasle. Iako naš tim trenutno pomaže u svim upitima kupaca na najbolji mogući način, potreban nam je profesionalac za ovaj zadatak." 

 | Autor: shutterstock shutterstock

"Razumijemo da ovo nije baš uobičajeni posao za korisnike, ali nadamo se da postoji netko tko ima sva potrebna znanja. Ako ste to vi, pošaljite svoju prijavu." - naveo je Paton. Ako ovo zvuči kao tvoj posao iz snova, morat ćeš biti brza jer se prijave za "Intimnog upravitelja korisničkih usluga" zatvaraju 28. veljače.

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima U ovoj dobi žene žele najviše seksa – otkrilo je nedavno provedeno istraživanje Rubrika Love&Sex Love&Sex

Uspješni podnositelj zahtjeva morat će testirati igračke kako bi mogao odgovoriti na pitanja o njihovoj uporabi, brzi i performansama, ako i seksualnom zdravlju i vrućim igricama. Osim korisničke podrške, Intimni menadžer će također trebati pružiti povratne informacije koje će omogućiti kompaniji poboljšanje internetskog opisa proizvoda i korisničkog iskustva. Posao dolazi fleksibilno radno vrijeme i uz godišnju plaću od 330.000 kuna, a možeš ostvariti i dodatne bonuse. Vrijeme rada je fleksibilno.

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA
 

 

Photo: shutterstock

Komentari 0