Love&Sex

Ova žena je prevarila stotine muškaraca - pozvala ih je istovremeno na dejt s jednom bizarnom idejom

  • Njujorčanka Natasha Aponte uspjela je uvjeriti sve svoje udvarače s Tindera da idu na normalni sudar

  • Kad su se pojavili na dogovorenom mjestu, dočekalo ih je veliko iznenađenje

  • Njezina neobična ideja naišla je na najrazličitije reakcije: neki muškarci su se smijali, a neki i razbjesnili

Tinder, aplikacija za pronalaženje partnera, ponekad je naporan - treba izabrati između dva ili više frajera koji ti se sviđaju. No, Natasha je smislila kontroverznu i posve neobičnu metodu da si pronađe pravog.  Umjesto da pozove jednog potencijalnog tipa na spoj, pozvala ih je stotine.

Svi oni mislili su da će se naći na posve uobičajenom sudaru. Prvo iznenađenje priredila im je kad se popela na malu pozornicu s mikrofonom u ruci. Potom ih je obavijestila da će se prošetati kroz gomilu i rešetati prisutne nizom pitanja i izazova. Onaj koji pobijedi dobija djevojku!

Njezina neobična ideja naišla je na najrazličitije reakcije: neki muškarci su se smijali i pristali na igru jer im se činila zabavna, no bilo je i onih koji su se jako razbjesnili.

 | Autor:

Video koji je podijelila na svojoj društvenoj mreži pokazuje muškarca koji urla i čuvara koji ga odstranjuje iz grupe. Jedan od muškaraca koji je došao na sudar odmah je priču podijelio na svom Tinder profilu. Ispričao je kako ga je Tinder spojio s 'atraktivnom mladom ženom' i kako su pričali (dopisivali se) sat vremena prije nego što su razmijenili telefonske brojeve.

Ubrzo mu je javila da je pred njom veliki projekt za posao koji mora dovršiti pa mu se neće moći javljati dva tjedna. Mislio je da ga je naprosto odbacila pa nije više o njoj ni razmišljao. A onda mu je za nekoliko tjedana poslala još jednu poruku i pozvala ga na sudar, na otvoreni nastup nekog DJ-a na trgu Union na Manhattanu.

Možda vas zanima Ova 51-godišnja žena otkrila je ludi trik koji joj na Tinderu donosi - pet puta više "matcheva" Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nije imao pojma da je istu poruku poslala još stotinama drugih muškaraca koje je upoznala preko Tindera. Na dan sudara poslala mu je poruku da malo kasni pa će se naći uz pozornicu na trgu. A onda ju je ugledao kako razgovara s dva čuvara i penje se na pozornicu.

 | Autor:

Na Twitteru je taj isti tip objavio sljedeće: Rekla nam je svima da nas je pozvala da nam pruži šansu da s njom izađemo van, a onda je krenula s nekom pričom kao iz filma 'Igre gladi' o borbi s kojom moramo dokazati da smo je vrijedni.

"Odmah sam u sebi pomislio, previše sam ja star da bi me netko tako za....vao".

On se odlučio odmah pokupiti i u nevjerici promatrao koliko je muškaraca ostalo da bi se borilo za naklonost te žene u različitim vrstama 'igara bez granica', koje su uključivale čak i pravu utrku.

Taj isti muškarac kasnije je objavio na Twitteru: "VIŠE NE VJERUJEM NIKOME. BAŠ NIKOME. UOBRAŽENOST ĆE UNIŠTITI LJUDSKU VRSTU. NE DOPUSTITE DA VAS ZEZNU. OVO JE KRAJ".

Možda vas zanima Ispovijest djevojke koja je preko Tindera postala porno zvijezda: Zarađujem 10.000 kuna na sat Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0