Love&Sex

Ova 51-godišnja žena otkrila je ludi trik koji joj na Tinderu donosi - pet puta više "matcheva"

  • Lorrae je atraktivna žena koja na Tinderu želi pronaći muškarca po svojoj mjeri
  • Otkriva da samo dvije godine razlike u profilu radi nevjerojatno razliku
  • Mišljenja je da kad žene navrše 50 - postaju nevidljive muškarcima svoje dobi, pogotovo za nešto ozbiljnije

Australka Lorrae je 51-godišnja samohrana majka dvoje djece i aplikaciju Tinder koristi u nadi da će online pronaći nekog posebnog. Ona je izuzetno atraktivna, zdrava i fit, ali je donedavno imala dosta velikih problema pronaći bilo koga tko će je zainteresirati i s kim bi željela nastaviti komunicirati ili se eventualno vidjeti uživo.

Možda vas zanima Ispovijest djevojke koja je preko Tindera postala porno zvijezda: Zarađujem 10.000 kuna na sat Rubrika Life&style Life&style

Ipak, Lorrae se došla na ideju da si u profilu jednostavno "skine" dvije godine i da se predstavlja kao 49-godišnja žena. Nakon toga njezini "matchevi" su skočili za više od pet puta. Australka tvrdi da ne traži opravdanje za svoj postupak, ali da nakon određene dobi žene u potrazi za potencijalnim partnerima - postaju nedvidljive.

via GIPHY

"Napravila sam ovaj eksperiment kako bih dokazala da žene nakon što napune 50 godine postaju nevidljive. I to se sad pokazalo točnim." kaže Lorrae.

Ona je u potrazi za potvrdom teorije objavila potpuno iste profile s identičnim fotografijama - razlika je bila samo u dvije godine života.

"Sad se već neko vrijeme predstavljam kao 49-godišnjakinja jer muškrci ne pretražuju kategoriju iznad 50, a oni koji to rade uglavnom imaju preko 60 godina. Pomalo se osjećam krivom, ali ne zbog toga što želim namjerno varati o godinama već zbog toga što na Tinderu želim pronaći nekog svojih godina ili par godina mlađeg."

via GIPHY

Navodi da je problem online traženja partnera taj što muškarci sve više traže partnericu 10-15 godina mlađu. Istraživanja potvrđuju njezino mišljenje, 55% ispitanih je potvrdilo da ne bi imalo ništa protiv znantno mlađeg partnera, ako sve druge stvari funkcioniraju. 

Možda vas zanima Današnju zaručnicu pronašao je na Tinderu, a već na početku dopisivanja ga je lijepo srezala Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0