Love&Sex
Sestre blizanke dijele istog muškarca

Osim što su iste, blizanke dijele i dečka i sve rade zajedno, čak i na WC idu skupa

  • Anna i Lucy DeCinque nerazdvojne su - inzistiraju da sve rade zajedno
  • Ove dvije Australke tvrde da su najidentičnije o svih identičnih blizanki na svijetu 
  • A to ne povezuju samo sa svojim izgledom… Ima i stvarno čudnih detalja

Blizanci su često blisko povezani, ali ove dvije sestre iz Pertha u Australiji otišle su korak dalje: Anna i Lucy DeCinque inzistiraju na tome da sve u životu rade zajedno. I to, po mogućnosti, istovremeno. 

Bile su proglašene najljepšim bebama blizankama, a sada imaju 10 godina i ljudi im se još ne mogu nadiviti

Sve započinje s njihovim izgledom - njih dvije ne samo da izgledaju izuzetno slično po prirodi, već su podvrgnute istoj estetskoj operaciji. Također sve jednako jedu. Lucy i Anna vode tablicu tko koliko i kada jede, kako bi i druga mogla jesti potpuno isto. Sestre također svakodnevno biraju identičnu odjeću i pokušavaju pozirati potpuno jednako za fotografije - na mnogim njihovim fotkama za Instagram čini se kao da se netko napravio odraz uz pomoć programa za uređivanje slika.

Sestre blizanke rade sve zajedno

Ali, njihova gotovo kompulzivna težnja za životom u simbiozi ide još dalje. Anna i Lucy imaju dečka već deset godina – istog! Naime, 37-godišnji električar Ben Byrne s obje je sestre u vezi, a sve skupa navodno dobro funkcionira. Blizanke samo od njega zahtijevaju da uvijek posveti potpuno istu pažnju jednoj i drugoj. U intervjuu za New York Post je Anna izjavila: „Bilo je sjajno od početka. Odmah je zaiskrilo. Nama je puno lakše kad dijelimo partnera. Ne smeta mi ako poljubi Lucy - znam da će poslije mene poljubiti“. 

Možda vas zanima Ako se oko ovih stvari 8 nisi posvađala sa sestrom, skoro da niste sestre Rubrika Život Život

A postoji još jedna stvar koju dvije sestre rade zajedno: „Kad ona ode na zahod, ja idem s njom“, kaže Anna DeCinque. „Kad se ona istušira, tuširam se i ja. Što god da bilo, to radimo zajedno. Nikad nismo razdvojene. Mislim da ne bismo mogle funkcionirati jedna bez druge. Bojimo se razdvajanja - držimo se zajedno.“ 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0