Love&Sex

Od 'usnate' do 'velikodušne': muškarci tvrde da postoji točno 5 tipova vagina - evo kako ih razlikuju

  • Premda muškarci ne razgovaraju previše o seksu – dijele naše intimne zone na sasvim egzaktne kategorije 
  • To im moramo oprostiti jer nije tajna da i žene vole međusobno prokomentirati izgled muških spolovila
  • „Savršeni“ oblik vagine? Ne postoji! Međutim, pogledaj što dečki kažu…

Slično kao i kod otiska prstiju, tako je i kod vagina – ne postoje dvije jednake! Međutim, kad muškarci razgovaraju o seksu, onda rade sasvim određenu razliku kad je riječ o našim intimnim zonama i svrstavaju ih u pet kategorija. Moramo im to oprostiti jer nije novost da i žene međusobno znaju prokomentirati muško spolovilo i, budimo iskrene, opisivati ga prijateljici i 'trpati u određene ladice'. Nikako ovo nećemo uzeti za ozbiljno, ali čisto radi znatiželje - u muškim razgovorima se najčešće spominje ovih pet tipova vagina…

1. Nježna 

Ako si mršava i sitna, onda vjerojatno imaš i usku, „koščatu“ vaginu. Prednost za tebe: moguće je da je uska pa je bolje stimulira njegov penis. Za muškarca je to također dobro, ali je i neugodno ako je jako osjetljiva. 

2. Usnata 

Kod nekih žena su stidne usne i klitoris jednostavno istaknutiji nego kod drugih. Super za oralni seks! Naime, muškarci vole kad imaju nešto za „žvakati“. Osim toga, mogu se bolje orijentirati kad se ženska obilježja dobro vide. 

Možda vas zanima 3 najopasnija normalna seksualna položaja! Mnogi su muškarci požalili zbog njih... Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Gola 

Ona je savršeno obrijana (ili je korišten vosak), nema ni jedne jedine dlačice pa je fina za milovanje. Međutim, kad dlačice počnu nanovo rasti, onda malo „bode“. Muškarci primijete kad si daš puno truda s intimnom frizurom – međutim, većina tvrdi kako ne treba otkloniti sve dlake. Malo šišanja je sasvim dovoljno. 

Možda vas zanima Bez puno priče: 10 pravila za najbolji seks na brzaka u životu Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Velikodušna 

Kod nje je parkiralište malo prostranije. Muškarci često pomisle: „Wow, ova žena je iskusna! Toliko se puno seksala da joj je vagina postala veća.“ Naravno da je to glupost! Istina je da se vagina izduži kad se uzbudi. 

5. Divlja 

Obrijana? Ne! Kod ovog tipa vagine sve je prepuštano prirodi. Ne pale se svi muškarci na ovaj tip, ali oni koji se pale kažu da sve treba ostaviti onako kako jest. Jednostavno je smatraju animalno uzbuđujućom. Dodatno cijene ženu zbog njene individualnosti i prirodnosti. 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0