Love&Sex

Bez puno priče: 10 pravila za najbolji seks na brzaka u životu

• Nema predigre, nema romantike, ne treba puno vremena, a ipak je prepuno strasti i požude

• Otkrivamo koliko u prosjeku traje "quickie", koje su najbolje poze, za što nema vremena, a što je nepotrebno

• Brz i "prljav" seks može biti veliki užitak, bez obzira jesi li sa stalnim partnerom ili nekim koga si tek upoznala!

Žuri ti se? I nama! Dakle, krenimo odmah na stvar. „Seks na brzaka (engl. „quickie“) opisuje u pravilu brz i spontani seks kod kojeg je predigra vrlo kratka ili je uopće nema. Idemo odmah dalje – sa deset savjeta za maksimalno uzbuđenje za minimalno vrijeme. Evo stoga 10 savjeta za savršeni seks na brzaka... 

1. Tri do sedam minuta 

Idealni „quickie“ ne traje duže od vremena potrebnog da zavrije jaje za doručak. Barem tako kaže rezultat jednog istraživanja koje su proveli američki znanstvenici. Za postizanje orgazma dovoljno je tri minute – ako su prave okolnosti. 

via GIPHY

2. Automobil, bazen, park 

Prema anketama su to najomiljenija mjesta za seks na brzaka. Druge prikladne opcije: kuhinjski stol, kabina za presvlačenje, hodnik na ulazu u kuću… Naravno da su seks u vodi, avionu ili na plaži također pogodni za seks na brzaka…

3. Tango 

Ne, ne tango kao ples, nego tango kao seksualni položaj – žena leži na leđima, podigne jednu nogu tako da je savine u koljenu, a muškarac leži pored nje te stavi ruku ispod njene glave, a nogu preko njene ispružene noge – i prodire straga u partnericu. Također su idealni položaji u kojima se stoji. Npr. žena je naslonjena leđima na zid (u skrovitom kutku nekog kluba i sl.) ili jahaći položaj (za automobil). 

4. Spontano, divlje, animalno 

Nježnosti se izmjenjuju kod dugotrajnijeg seksa – kod seksa na brzaka se odmah prelazi na stvar: brzo, prljavo i beskrupulozno se juri ka orgazmu. 

via GIPHY

5. Ostavi čarape 

Tko još želi bose noge za vrijeme seksa? Skidanje čarapa je gubljenje vremena – a i smanjuje šanse za orgazam (tvrdi jedno nizozemsko istraživanje). 

6. Lubrikant 

Seks na brzaka ne dogodi se slučajno, ni iz čega. Predigra su pogledi, očijukanje, vrući razgovor, slučajni dodiri tako da si u onom času kad iz vas provali strast vjerojatno već vrlo spremna. Ipak, ako nisi još vlažna tamo dolje, kod seksa na brzaka nam lubrikant može biti dobar prijatelj. Nema smisla da ti doživljaj pokvari suhoća.  

7. Seksting 

To je zapravo predigra za seks na brzaka – napalite se porukama prije nego se vidite uživo! Naravno, šaljite vruće poruke kad je to prikladno (npr. prije večere ili na putu kući – a ne dok si na poslu). 

via GIPHY

8. Ne skidaj previše 

Malo podigni bluzu, spusti gaćice i na posao – ako ćeš za vrijeme seksa na brzaka otkopčavati gumb po gumb, prtljati po hlačama ili suknji, sigurno nećeš doći do vrhunca. Manje skidanja je u ovom slučaju više. 

9. Sam svoj majstor 

Kako se ne bi trebali previše zamarati i izvoditi koješta, jednostavno malo masturbirajte (zajedno) te kad ste blizu vrhunca posvetite se jedno drugome. 

10. Olakšaj si 

Imaš bluzu, vestu, hlače, ispod još debele čarape, možda i body – ako si tako odjevena onda bi se moglo dogoditi da izgubite volju (i uzbuđenje) dok uopće dođeš do gole kože. Dakle, i u ovom slučaju je manje-više…

Seks na brzaka: 5 argumenata ZA 

Za tebe ne dolazi u obzir seks bez puno vremena i nježnosti? To je apsolutno OK! Međutim, možda te ovih pet argumenata uvjeri da makar vrijedi pokušati…

via GIPHY

Seks na brzaka…

1. …te održava u formi. Redoviti seks je općenito zdrav za tijelo i duh. Međutim, kod seksa na brzaka – kad su položaji zahtjevniji – potrebna je malo bolja tjelesna sprema. 

2. …može se uvijek prakticirati. Spontana strast, a baš ti dolaze gosti? Pa, onda tantrička joga nije baš najbolja ideja da zadovoljiš strast. Ali tri minute ti je sigurno još ostalo…

3. …otresa stres. Ima jednostavno tu eksplozivnu i divlju stranu te – osim što je uzbudljiv – ima opuštajuće djelovanje. 

4. …je učinkovit. Ne, ne moramo uvijek biti učinkovite. Međutim, ponekad nam je stresno potrošiti puno vremena za predigru, a moramo još u kupovinu, oprati rublje, a dječja soba nije pospremljena. U takvim situacijama su problemi s orgazmom gotovo pa neizbježni – a kod seksa na brzaka završiš brže nego što stigneš misliti… 

5. …oživljava vezu. Vremenom (jednolični) seksualni život jenjava – a povremeni seks na brzaka donosi pozitivnu promjenu u vezu te dodatno uzbuđenje! 

Seks na brzaka: OPASNOSTI

Ako si sada toliko uzbuđena da ćeš odmah podleći napadu spontanosti, moraš imati na umu neke stvari: još se uvijek radi o seksu! I zato postoje tri zlatna pravila: 

via GIPHY

1. Zaštita: obavezna je – kao i uvijek! Ako ne želiš doživjeti neplanirano iznenađenje, nikako nemoj zaboraviti na zaštitu! 

2. Privatna sfera: naravno, javna mjesta su dodatno uzbudljiva. Međutim, ako vas netko uhvati na djelu, mogli biste doživjeti velike neugodnosti. Dakle, uglavnom je bolje biti na vlastitom „javnom mjestu“. 

3. Povjerenje: ne mora se raditi o velikoj ljubavi – ali, potrebno je povjerenje u partnera. Poželjno je da zna što volimo i želimo za vrijeme seksa – inače će seks na brzaka biti veliko razočaranje. 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • betikkae2

    Sex spojevi za odrasle - http://tonzes.com/sdatinghr.htm Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.