Love&Sex

O ove 4 stvari nikad nemoj razmišljati za vrijeme seksa - jer će ti sve prisjesti

  • Zapravo bi za vrijeme seksa trebalo razmišljati samo jedno: „To je baš dobro!“ 
  • Međutim, ponekad to i nije baš toliko jednostavno i neke nam se stvari nekako „ušuljaju“ u glavu 
  • A ove 4 stvari definitivno nemaju što tražiti u mislima za vrijeme seksa

Premda je seks nešto predivno, doista se često događa da nam se – osim čistog užitka i zadovoljstva – u misli uvuku neke „nepotrebne“ stvari čim uđemo u krevet s objektom naše požude. Ono što bi nam trebalo pružiti zabavu i zadovoljstvo, često se – nažalost – pomiješa sa strahom i brigama…

1. Moje tijelo ne izgleda dobro 

Seks nije natjecanje ljepote! Celulit, ožiljci, strije, tjelesna masnoća – sve nam je to poznato, sve to imamo. A osoba koja to najviše gleda i kojoj to najviše smeta – si ti! Ako te netko želi skinuti do gola, onda te smatra dobrom i lijepom – upravo onakvom kakva i jesi. Ako to nije tako, onda razmisli o tome da promijeniš partnera – a ne svoje tijelo! 

via GIPHY

2. Prerano je/prekasno/nije pravo vrijeme 

Pravo vrijeme za odlazak s nekim (prvi puta) u krevet određuješ ti. Postoje parovi koji su jako rano spavali zajedno, a neki su pak prvo bili na brojnim spojevima te su se željeli najprije na taj način bolje upoznati. Ništa od toga ne obećava sretniju vezu, ništa od toga ne znači da je neko „lakši“ ili „teži“. Izbaci iz glave te pretpostavke! 

Možda vas zanima Veliko iznenađenje! Jedna rečenica je muškarcima jednako napaljujuća kao i oralni seks Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Drugačija sam ili čak perverzna jer me pali ovo ili ono 

Mnoge od nas smatraju neke seksualne preferencije ili fetiše čudnima ili perverznima – a „dirty talk“ ili BDSM su danas čak prilično rašireni. Umjesto da razmišljaš o tome što je (ili nije) kod seksa „normalno“, tvoj moto trebao bi glasiti: dok god su svi sudionici odrasli, slažu se sa svime i nitko neće biti ozlijeđen – samo naprijed! 

Trebaš biti iskrena i sigurna da nitko nikoga ne sili na nešto. Dogovor, poštovanje i iskrenost se uvijek isplate u vezi, a osobito kod seksa. 

via GIPHY

4. Želim previše ili premalo seksa 

Slično kao i kod „pravog“ ili „pogrešnog“ vremena za seks, to također određuje svaka osoba za sebe. Postoji ovisnost o seksu, kao i ljudi koji prirodno imaju snažan poriv za seksom. S druge strane, postoje oni koji imaju manje volje za seksom. Ne postoji ideal, a ni „normalno“. 

Usprkos tome, može biti jako teško kad je jedna osoba s velikom željom u vezi s osobom koja nema toliko veliku želju za seksom. Prekid veze nije nužna posljedica – možda se može pronaći kompromis. 

Možda vas zanima 9 tajni o seksu koje ti vjerojatno nitko nikad nije otkrio Rubrika Love&Sex Love&Sex

Čak i oni koji baš nikada ne pričaju o seksu složit će se da je seks važan dio našeg života. Svejedno u kakvoj smo vezi, navedene brige poznate su svima. Vrijeme je da se jednostavno prestanemo brinuti za vrijeme seksa. Umjesto toga se trebaš opustiti, seksati se malo ili puno, kako god želiš i uživati u svakoj sekundi. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0