Love&Sex 08. listopada 2019.

Ovo su 4 znaka zodijaka koji najčešće masturbiraju - jesu li zvijezde u pravu?

Shutterstock/Instagram.
  • Premda masturbacija djeluje kao zasebna odluka pojedinca, izgleda da i zvijezde imaju nešto za reći na tu temu
  • Tako svaki znak zodijaka ima jedinstven odnos prema "solo akciji", no neki od njih ipak više uživaju u tome
  • U nastavku otkrivamo koja su to četiri horoskopska znaka koja uistinu vole "solo nastupe". Da li se i tvoj našao na listi?

Svaki znak zodijaka ima jedinstven odnos prema masturbaciji i užitku. Neki se znakovi možda neće češće odlučiti na masturbaciju, ali ima i onih koji u tome naprosto uživaju. Bez obzira na to da li se želja za "solo akcijom" javila niotkuda ili je potaknuta romantičnim stimulansima, ona može sama po sebi biti vruća poput vode u uzavrelom čajniku. Evo koja četiri znaka su se našla visoko na ljestvici i koji su to razlozi zbog kojih se nerijetko odluče na "solo nastup tamo dolje".

Možda vas zanima... 7 razloga zašto je masturbacija dobra za tebe (osim čistog zadovoljstva) Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

1. Bik

Kada je riječ o luksuzu i brizi o sebi, Bikovi se znaju razmaziti. Budući da se vole dobro provoditi, ovaj znak se također voli zaigrati solo. Bik ima nekoliko načina na koje se vole spustiti  u sebe i uživa u igri te je mijenja sukladno svom raspoloženju. Ovaj znak uživa u malim ritualima - bila to pjenasta kupka ili oblačenje zavodljivog donjeg rublja

2. Blizanci

Blizanci su iznimno prilagodljivi svakoj situaciji, a kao rezultat toga oni nemaju problema slušati svoje želje. Ako nešto zazvoni zvonom "masturbacije" u glavi jednog Blizanca, poslušat će taj poziv na akciju. Njima ne treba veliki povod, dovoljna je vruća scena seksa na televiziji ili nova seks igračka. 

Možda vas zanima... 9 žena otkrilo je omiljene tehnike postizanja vrhunca kad su solo. Neke su jako maštovite Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Ovan 

Ovnovi su neovisni i znaju kako doći do uspjeha. Znaš onu osobu iz tvog projektnog tima koja postiže najviše postignuća? To je Ovan. Ništa ne sprečava ovaj znak da dobije ono što želi. Poznaju svoje tijelo i iznimno su ponosni na to što znaju što ih najbolje stimulira te kakav reakciju određen dodir postiže. Osim za solo akciju, ovakva saznanja mogu i njegov seksualni život s partnerom učiniti mnogo zabavnijim.

4. Vaga

Životni cilj Vage je osjećati se dobro stoga ne čudi podatak da su pronašle svoje mjesto na ovoj listi. Pripadnici ovog znaka veliki su ljubitelji masturbacije te točno znaju gdje dirati svoje tijelo kako bi postigli različite vrste orgazma. Uvijek razmišljaju o tome koje bi nove seksualne igračke dodali svojoj kolekciji, ali nikada neće zaboraviti da je prava čar u njihovim rukama.

Komentari 0