Love&Sex

Nije dobro... Otkrij zašto astrolozi kažu da su ovih dana naše ljubavne veze na kušnji

  • Venera je od 13. do 25. svibnja 2020. godine u regresiji
  • Sigurno ti je poznato je da je Venera planet ljubavi
  • A što njena trenutačna regresija znači za tvoju (novu) vezu, pročitaj u članku

Dakle, Venera je od 13. do 25. svibnja 2020. godine u regresiji – i to u znaku blizanaca. Ta njena regresija događa se svakih 18 mjeseci. Astrolozi tvrde da tada snažno djeluje na naše veze. I to na veze koje već traju neko vrijeme, ali i na sasvim nove. To stavlja na probu naše ljubavne veze, ali i naš društveni život.

Možda vas zanima Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse postati bezobrazno bogati Rubrika Life&style Life&style

Imaš osjećaj da se zaljubljuješ?

Onda budi na oprezu, nemoj srljati te osobito nemoj donositi preuranjene odluke. Svejedno u kom smjeru. Nemoj se previše prepuštati osjećajima – radije ostani strpljiva. Sve će doći u svoje vrijeme.

Regresija u znaku blizanaca znači da u to vrijeme može komunikacija s našim najdražima biti jako ometena. To također znači da stvari koje nas trenutačno zaokupljaju trebaju biti otvoreno izrečene kako se ne bi stvarala nepotrebna napetost. Ono što je prošlo – poput neuspjele veze – treba sada radije zauvijek okončati, a ne nanovo oživljavati.

Iskoristi ovo vrijeme regresivne Venere kako bi se propitala: što želiš? Što ti čini dobro, a što ne? Upravo sada imaš šansu promijeniti ustaljeno ponašanje te pronaći put ka sjajnim stvarima u budućnosti.

Možda vas zanima Ovo su najtajnije seksualne maštarije horoskopskih znakova - evo što svaki znak želi u krevetu Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Unsplash/Samantha Gades

Komentari 0