Love&Sex

Neobična prosidba osvojila je internet: Zaprosio je mladenku s 5 različitih zaručničkih prstena!

  • Pompozna prosidba u Atlanti, kojoj je prethodila vožnja helikopterom, privukla je pažnju tisuća ljudi na društvenim mrežama
  • Naime, par iz Atlante postao je hit na Internetu s prosidbom s čak pet prstenova na heliodromu
  • Posebni dan Williama Hunna i Brittney Miller započeo je s onim što je trebalo biti uskršnji vikend izlet na degustaciju vina, ali buduća mladenka rekla je za NBC News da je brzo znala da su se njihovi planovi za taj dan promijenili...

Par je stigao u zračnu luku gdje je Hunn iznenadio Miller vožnjom helikopterom iznad njihovog rodnog grada, Atlante. Ali, nakon što su sletjeli, Miller još uvijek nije imala pojma što se sprema.

Na heliodromu je par dočekalo nekoliko bliskih prijatelja, kao i fotograf i snimatelj, kako bi uhvatili trenutak kada će Hunn postaviti pitanje svih pitanja. Emotivna Miller može se vidjeti na videozapisu podijeljenom na Instagramu kako pušta suze radosnice, dok prijatelj prenosi scenu s čak pet zaručničkih prstena i Hunna spuštenog na jedno koljeno.

Psiholozi otkrivaju kada je najbolje vrijeme za svadbena zvona. Jesu li to rane 20-te ili 30-te godine?

„Kad sam ih vidio kako dolaze na krov, srce mi je jednostavno puklo ... sve što sam mogla pomisliti bilo je: 'O, Bože, to će se dogoditi, uskoro će se dogoditi'“, rekla je Miller.

Možda vas zanima Mladenka sastavila bezobrazan popis darova za svoje uzvanike, a naglasila je da neće tolerirati iznimke Rubrika Life&style Life&style

U videozapisu se čuje Hunn koji govori: „Možeš probati svih pet ili odabrati jedan.“

Miller je rekao da to nije bio lak izbor. Začuđena mogućnostima, kaže da je na trenutak oklijevala prije nego je krenula s dijamantnim prstenom pravokutnog reza, najdražim od svih pet.

Miller je svaki prsten odabrala nekoliko tjedana prije nego što je par zajedno išao u kupovinu, ali bila je šokirana kad joj je donio svih pet najdražih. Ali, prsten koji je odabrala kao „onaj pravi“ bio je dio scenarija u kojem je Hunn potajno snimao sebe i prsten kao dio video zafrkancije. Naime, tijekom 30 dana pokazivao je prsten u kameru dok je Miller bila leđima okrenuta na različitim mjestima i situacijama.

„Da je dogovorio da se naše obitelji po prvi puta sastanu te me iznenadio jednim prstenom, bila bih jednako sretna“, rekla je Miller. „Ali, on je to želio učiniti vrlo, vrlo jedinstvenim i posebnim, i to je i učinio.“

Možda vas zanima Je li ovo djeveruša iz pakla? Tražila je probnu frizuru i privatnu sobu na vjenčanju svoje najbolje prijateljice Rubrika Life&style Life&style

Njih su dvoje završili dan zaruka s članovima obitelji, roditeljima, bakama i djedovima i braćom i sestrama s obje strane, koji su doputovali iz različitih dijelova zemlje i po prvi puta se sreli, rekla je Miller.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will™ (@ichillwillfixit)

Par je u vezi tek sramežljivih godinu dana, ali Miller kaže da „ne možeš staviti vrijeme na ljubav“. Upoznali su se prije 10 godina na Sveučilištu Clarke Atlanta. Miller kaže da bili dobri prijatelji svih 10 tih godina.

Bez žurbe da se vjenčanje odmah održi, par će vjerojatno pričekati najmanje godinu dana prije nego što se vjenča, rekao je Miller za NBC News.

Miller kaže da je zahvalna za svu podršku koju je dobila, čak i od stranaca na društvenim mrežama nakon što je prosidba stekla internetsku slavu. „Treba nam još toga, samo podrška, bez obzira na sve“, rekla je.

Photo: Instagram@silvi.gjo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!