Love&Sex

Nećeš vjerovati gdje bi žene najradije vodile ljubav - otkrivamo 7 mjesta iz ženskih maštarija

  • Za početak, evo ti mig: ne, ne maštaju o vođenju ljubavi u krevetu
  • Zapravo, najbliže što smo se približile vlastitoj kući jest vođenje ljubavi u vrtu
  • Ostala mjesta su daleko uzbudljivija i "opasnija", a nađe se i poneki klišej poput plaže

Naravno da prvo pomislimo na krevet kad razmišljamo o vođenju ljubavi - jer tamo to najčešće i radimo. No kad je riječ o seksualnim maštarijama, kad zamišljamo vruće scenarije u kojima nas strast obuzme daleko od naše (već dosadne?) spavaće sobe, onda kreveta nema na vidiku. To svakako nije mjesto na kojem ćemo doživjeti nezaboravno uzbudljiv seks. Zapravo, mjesta o kojima žene maštaju nemaju baš ništa zajedničko s udobnosti jednog madraca. Pa čak ni ako je na njemu svilena posteljina i rasipane latice ruža.

via GIPHY

Prema istraživanju koje je proveo Sleep Cupid na 3000 žena (inače, stranica koja se ne bavi dejtanjem nego ocjenjivanjem kvalitete madraca!) pokazalo je 7 mjesta o na kojima bi najradije vodile ljubav. A o najluđem mjestu na kojem su vodile ljubav progovorile su i zvijezde.

1. Na stepenicama

Istraživanje je tako otkrilo kao No#1 da je ljepšem spolu najprivlačnije mjesto za vođenje ljubavi - stubište! Zašto? Nismo sigurni. Zbog uzbuđenja da mogu biti uhvaćene? Zbog opasnosti da padnu?

2. Na plaži

Drugo najhot mjesto je plaža, što je totalni klišej, ali i totalno razumljivo. Seks na plaži je poput ljetnog koktela punog voća, osvježava, zabavan je i vrlo zadovoljavajući.

3. Na nekom događanju

Broj tri je "neki veliki event", na rođendanu, vjenčanju, koncertu, uredskoj zabavi. Sezona proslava je pred nama, nastavi sama niz, odnosno maštariju.

via GIPHY

4. U avionu

Čest motiv u filmovima. Prvo se ona iskrade do WC-a, pa nekoliko minuta kasnije i on. Što je uzbudljivo? 10.000 metara ste iznad zemlje što je uzbudljivoi samo po sebi. Avion može početi padati, a tebi će zadnja stvar koju si u životu napravila biti seks. Osim toga i stjuardese i pola kabine kuže što radite. 

Možda vas zanima Žene su napaljene u sasvim drugo doba dana od muškaraca (znamo i točan sat!) Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. U garaži

Među svim onim alatkama i masnim mrljama od ulja - zločesto! A on je zgodni nabildani automehaničar koji ispod kombinezona ne nosi ništa, a ti si došla da ti provjeri svjećice na autu?

6. U vrtu

OK, ovo je prvi "kućni" seks, ali smo se ipak maknuli iz kuće. Jedne tople ljetne večeri dok ispruženi na ležaljkama opušteno čavrljate uz čašu vina neke stvari postaju sve napetije.

via GIPHY

7. U uredu

Inspirira te neki od kolega, priznaj!

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • martete141

    Dr.Agbazara je sjajan čovjek, ovaj liječnik mi pomaže vratiti moju ljubavnicu Jenny Williams, koja je prekinula sa mnom prije 1 godinu, a prije nekoliko dana se vratio k meni i zamolio je da ih prihvati uz pomoć tih duhovnih sila. ... prikaži još!