Love&Sex 25. ožujka 2021.

Najveće tajne koji muškarci skrivaju od svojih žena, neke od njih su dosta neugodne

Shutterstock.
  • Suočimo se s istinom: svi imamo tajne, i muškarci i žene u odnosu imaju naviku čuvati neke stvari za sebe
  • Neke male tajne neće naškoditi, a muškarci ponekad lažu da bi "sačuvali mir" i izbjegli konflikte
  • Uzmite ovo s rezervom, no sami muškarci priznali su da ove stvari skrivaju od svojih partnerica

Gotovo da nema para koji neke stvari nikada nebi podijelio sa svojom partnericom, ili partnerom. Studije pokazuju da  muškarci lažu više od žena  - posebno kada razgovaraju sa ženama. Ali o čemu točno lažu? Neke tajne nisu toliko loše koliko se čine, a neke zaslužuju prisan razgovor s vašom dragom osobom. Evo nekoliko tajni koje muškarci čuvaju od žena. I sami su ih priznali.

Možda vas zanima... Muškarci koji imaju puniju partnericu su sretniji, tvrdi istraživanje. Evo i argumenata Rubrika Love&Sex Love&Sex

Isprva se nisi svidjela njegovim prijateljima

"Kada sam započeo vezu sa svojom djevojkom, mojim se prijateljima ona uopće nije svidjela. Mislili su da je dosadna. I to nisu mislila samo dvojica mojih prijatelja, nego svi. Mislim da je problem bio u tome što se previše trudila kada je bila u njihovu društvu i što isprva nije bila svoja. Nakon što je provela više vremena s njima, svidjela im se i sada se s većinom dobro slaže. Nikada joj nisam rekao da im se isprva nije svidjela, a i ne vidim razlog zašto bih joj to rekao", priznao je Marko.

Postoji 4 vrste parova – a jedna ljubavna kombinacija ima uvjerljivo 'najdulji vijek trajanja'

Viđao se s drugom djevojkom u početku

"U vrijeme kad smo se upoznali viđao sam se s jednom djevojkom koja mi se uskoro prestala javljati. Ona mi je ustvari bila prvi izbor", otkrio je Tomislav.

 | Autor:

I dalje za savjet često prvo pita mamu

"Često kada trebam s nekime razgovarati, obratim se mami, a ne svojoj supruzi. Nisam joj to rekao jer sam siguran da bi je to povrijedilo. Ona misli da sve prvo kažem njoj", kaže Ivan.

Možda vas zanima... Proglasili su tri najprivlačnije osobine koje žene i muškarci mogu imati, a nije ljepota Rubrika Life&style Life&style

Ne voli tvoju kuhinju

"Moja žena ne kuha dobro. Skupa smo 12 godina i nikada joj to nisam rekao. Nekako mi se ne čini primjerenim da prigovaram njezinu kuhanju. Možda joj je čudno što se često ponudim da ja kuham, a možda misli da volim kuhati više nego što to zaista jest tako. Možda je i moja hrana grozna, pa oboje jedemo ono što nam se ne sviđa jer ne želimo povrijediti jedno drugo. To je na neki čudan način i slatko, zar ne?", pita se Josip.

Varao je svoje prijašnje djevojke

"Prevario sam curu s kojom sam bio prije svoje sadašnje djevojke. Moja bivša nikad nije doznala da sam zbog prevare prekinuo vezu (nisam se mogao riješiti osjećaja krivnje), a ni moja sadašnja djevojka ne zna za to, iako tvrdimo da jedno drugome govorimo sve. Ne bih želio da pomisli da bih je ikada mogao prevariti ili da mi ne može vjerovati", Stipe.

 | Autor:

Točan broj žena s kojima je spavao

"Svojoj zaručnici nikada neću reći s koliko sam žena spavao. Nije me to ni pitala, ali brinem se da bi me mogla pitati prije nego što se vjenčamo. Ne znam bih li u tom slučaju izbjegavao odgovor, lagao ili nešto treće, ali ne želim da zna brojku koja je iznad prosjeka. Kada sam spavao sa svim tim ženama, nisam razmišljao o tome da bih jednoga dana mogao upoznati nekoga za koga ću željeti da bude jedina osoba s kojom ću spavati do kraja života", otkrio je Ante.

Kad se druži s dečkima, nedostaješ mu

"Kada odem s dečkima na vikend, moja djevojka mi jako nedostaje, ali to nikome ne kažem. Mojim prijateljima to bi možda bilo patetično", tvrdi Matija.

Svom najboljem prijatelju kaže – sve

"Prijatelju kojeg poznajem cijeli život kažem sve, čak i stvari koje ne zna moja žena. Mislim da bi moja supruga bila ljubomorna kada bi saznala da postoji osoba koja o meni zna više od nje, ali mislim da je dobro da imam tako dobrog prijatelja kojem se mogu povjeriti. Naročito zato što puno toga o čemu razgovaramo ima veze s mojom ženom", priznaje Igor.

Nadamo se da svojim muškarcima nećete uzeti za zlo sada kada ovo znate misleći da baš svi imaju ovakve tajne. Ovo su ipak - samo individualna iskustva.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

Komentari 0