Love&Sex

Na ovih 9 škakljivih seks-pitanja svaki par bi trebao imati odgovore

  • Mnogi parovi u vezi ne pričaju puno – a osobito ne o seksu
  • A upravo je komunikacija bitna kako bi mogli zajedno živjeti, odnosno imati povjerenja jedno u drugo 
  • Tko zna određene seks-činjenice o sebi i partneru, ima bolje šanse za dugačku i sretnu vezu 

Sigurno si već puno puta čula (i uvjerila se da je to istina) kako je komunikacija najvažnija za uspješnu vezu. Osobito kad je riječ o seksu ne bi trebalo biti nikakvih tabua ili srama. Dapače – oboje trebate biti vrlo konkretni te izreći svoje želje. Tako ćete oboje znati tko što želi. Na ovih devet pitanja i ti i on morate znati odgovoriti…

1. Koliko je važan seks tebi i tvom partneru?

Svaka veza ima seksualne uspone i padove – to je sasvim normalno. Općenito trebate znati koliko je seks važan tebi i partneru te pokušati pronaći srednji put kako bi oboje bili sretni. 

via GIPHY

2. Razgovarate li o bivšim partnerima?

Ovo pitanje obično se pojavi u početku veze. Otvoreno mu reci ako ti smeta da govori o svojoj bivšoj. Također trebaš znati smeta li njemu kad ti spominješ bivšega. 

Možda vas zanima Koliko se često sretni parovi seksaju? Rezultati novog istraživanja će te zaista iznenaditi Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Koja seksualna iskustva je imao tvoj partner?

Ono što ste ti i tvoj partner u prošlosti seksualno doživjeli, to ima golem utjecaj na to kako danas doživljavate seks. Razgovarajte o tome kako se ne biste međusobno povrijedili. 

4. Što voli tvoj partner? Možeš li mu to priuštiti?

Ako otvoreno razgovarate, bit će vam lakše razviti seksualni život s kojim ćete oboje biti sretni. Ako mu ne možeš pružiti sve što želi, vidite postoji li kompromis s kojim ćete oboje biti sretni. 

via GIPHY

5. Što nikako ne može? 

Također trebaš znati što nikako ne želiš raditi u krevetu sa svojim partnerom. Određene prakse ili položaji nisu svačija stvar – i ne trebaju biti! Na primjer, tu spada analni seks. Ako otvoreno razgovaraš s njim o tome, izbjeći ćeš stres s obje strane. 

Možda vas zanima Novi seks trend kojem se, iznenađujuće, i muškarci sve više priklanjaju Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. Koja je najdraža seksualna maštarija mog partnera? 

Ako možeš odgovoriti na to pitanje, imaš aduta u ruci. Dopusti mu da dijelove svoje maštarije unese u vaš krevet – odmah će dobiti volje za još. 

7. Što misliš o pornićima?

Neki ljudi ne vole porniće, a drugi ih smatraju inspirativnima i uzbudljivima. Razjasni s partnerom svoje stavove o tome i pitaj ga što on misli. Gledaš li na porniće kao na prevaru? Ili i ti ponekad pogledaš koji? Možda bi pogledala koji s njim kako biste pronašli nove ideje? Razgovarajte o tome kako biste izbjegli razočaranja. 

via GIPHY

8. Što misliš o otvorenoj vezi? 

Bi li podnio kad bi spavala s drugim muškarcem? A kako bi tebi bilo kad bi on završio s drugom u krevetu? Neki parovi komuniciraju ovakve „izlete“ kao iskre koje mogu zapaliti novu vatru. Ali, jedino ako su oboje za to! Razjasnite koliko daleko smijete ići…

Možda vas zanima 9 tipova seksa koje će vrlo vjerojatno doživjeti svaka udana žena Rubrika Love&Sex Love&Sex

9. Što je potrebno za superorgazam?

Orgazam nije uvijek nužan cilj kod seksa, ali ipak trebaš istražiti kao tvoj partner najintenzivnije doživljava vrhunac. Kako stvar ne bi izgubila draž, ne moraš svaki puta koristiti tu tehniku – ali vrati mu sljedeći puta kad on tebi pruži ono što najviše voliš. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0