Love&Sex

"Muškarci se bacaju pred mene i žele sa mnom izlaziti sve dok ne saznaju koliko imam godina!"

  • TikTokerica je obajvila video i pokazala koliko doista ima godina. I nećeš vjerovati koliko!
  • Priznala je da svi žele s njom izlaziti, ali samo dok ne saznaju njezinu dob - onda odlaze!
  • Mnogi su joj poručili da postoji razlog za to...

Jedna je korisnica TikToka na svojem profilu objavila video u kojem pokazuje koliko zapravo ima godina, a to je iznenadilo mnoge! Napisala je pritom i da muškarci žele s njom hodati sve dok ne saznaju njezinu dob.

Upravo joj je zbog toga teško odlaziti na spojeve, a čini se da joj je njezina virtualna zajednica dala podršku.

@princessaprilxo

nobody wants a cougar 😔

♬ Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat

Naime, video ima više od osam milijuna pregleda i tisuće komentara, a sve to nakon što se požalila da "nitko ne želi hodati sa starijom ženom" - jer izgleda kao da lovi mlađe muškarce.

Možda vas zanima Kako je djevojka prije prvog spoja saznala da je tip zapravo oženjen i da joj se lažno predstavio Rubrika Love&Sex Love&Sex

"Muškarcima se sviđam dok im ne kažem svoje godine... 44", otkrila je u videu na profilu pod imenom princessaprilxo. Ipak, mnogi su ovoj 44-godišnjakinji dali posebne savjete.

Kakva sponzoruša! Nećeš vjerovati koju je taktiku žena osmislila kako bi provjerila koliko je muškarac spreman odriješiti kesu na spoju Možda vas zanima Žena osmislila nevjerojatnu taktiku kako bi provjerila koliko je muškarac spreman odriješiti kesu na spoju Rubrika Life&style Life&style

"Ne mislim da su to muškarci, ti sigurno znaš puno dečkiju, jer godine su ništa ako žena ima dobru osobnost i iskrena je prema sebi", poručili su joj i doista dali važnu lekciju.

 | Autor: TikTok TikTok

A da ne živi u skladu sa svojim godinama, barem prema društvenim obrascima, pokazuje i na svojem TikToku gdje objavljuje i druge videe zabavnog sadržaja prema kojima se nikako ne bi dalo zaključiti da uistinu ima - 44 godine. 

@princessaprilxo

i cant tut

♬ ghostface daddy - Spencer

"Godine su samo broj. Ono što je važno je tvoje srce", napisala joj je jedna pratiteljica. Ipak, jedan je komentar bio posebno iskren pa otkrio da godine ipak imaju prepreku. "I dalje im se sviđaš, ali misle da s tobom više nije moguće imati djecu", napisali su joj.

Photo: TikTok

Komentari 0