Love&Sex 27. siječnja 2019.

Muškarci ova 4 horoskopska znaka najbrže izgube zanimanje za partnericu

Neki horoskopski znakovi često mijenjaju partnere te brzo gube zanimanje za vezu. Spada li tvoj sadašnji partner među njih?

Ova četiri horoskopska znaka svojim različitim načinima ponašanja puno brže gube zanimanje za vezu od ostalih znakova zodijaka. U većini slučajeva osjećaju se preopterećeno i skučeno te traže izlaz. Kako bi se trajnije vezala za neki od ovih znakova, moraš paziti na neke određene stvari…

1. Ovan 

Osobe rođene u znaku ovna su istinski lovci. Vole izazove te se bore za ono što žele. Ako ovan u vezi mora čitati svaku želju sa usana, osjetit će se ograničeno te će pobjeći. 

2. Rak 

Osobe rođene u znaku raka ne mogu se dobro nositi s ljubomorom. Ako ga partnerica učini ljubomornim, izgubit će zanimanje. Doduše, žene misle da ga mogu zadržati ako ga učine ljubomornim, ali baš to je pogrešna strategija – brzo će ga izgubiti ne promijene li način razmišljanja. 

3. Lav 

Lav voli stajati biti u centru pažnje te ne želi vezu s nekim tko mu smeta u tome, odnosno više od njega privlači pažnju. Ako je partnerica previše dominantna, veza neće dugo trajati – lav će brzo izgubiti zanimanje. Naime, treba mu netko tko će ga podržati u svemu. 

Možda vas zanima... Je li moguće da posuđe peremo totalno pogrešno Rubrika Life&style Life&style

4. Strijelac 

Strijelac voli svoju slobodu. Ako je ograničen i prisiljen na čvrstu vezu, gubi zanimanje te brzo pobjegne. Strijelcu treba dati vremena te ga ne treba ni na što tjerati ili prisiljavati. Žene koje su previše posesivne nemaju šanse kod strijelca. 

Komentari 0